Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

EHBO-materiaal

Seton biedt u een gamma aan medisch materiaal aan, noodzakelijke medische apparatuur voor uw onderneming zoals apotheekkastjes, draagberries, diagnostische testen, reservebedden en zelfs afvalbakken voor medisch afval.

38 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Ons gamma aan medisch materiaal bestaat uit een groot aantal producten die onderdeel vormen van de medische uitrusting en het diagnostisch materiaal, om ondernemingen toe te laten zich heel goed uit te rusten voor in het geval van een arbeidsongeval.

Zowel niet-medische ondernemingen als medisch deskundigen zullen in deze categorie al het noodzakelijk medisch materiaal vinden: evacuatiestoel, onderzoekstafel, weegschaal, stethoscoop, bloeddrukmeter, enz.

De ruime waaier aan diagnostisch materiaal (thermometer, bloeddrukmeter, otoscoop, oximeter, enz.) laat eveneens aan particulieren en deskundigen toe om zich uit te rusten in functie van hun noden.

Seton biedt u ook verschillende types gevulde apotheekkastjes aan, maar ook lege kastjes om de inhoud te personnaliseren met onze EHBO-producten .

Het is belangrijk om de inhoud van uw kastjes in de gaten te houden en de veiligheid van uw werknemers te verzekeren, dat kan u bijvoorbeeld doen met onze Keuringsstickers voor verbandtrommel .