Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Controle-etiketten

Advies nodig? Advies nodig? Waarvoor dienen controlestickers? Een controlesticker is een handig middel om op een ondubbelzinnige manier aan te geven of een product, toestel of document een kwaliteitscontrole doorlopen heeft en of het goedgekeurd of afgekeurd is. Of u kunt ze gebruiken voor het onderhoud en de controles van uw materiaal.
Als uw werknemers onmiddellijk zien welke apparaten conform zijn en welke nog nazicht vereisen, verhoogt dat de veiligheid in uw werkplaats.
U vindt in ons gamma alle standaardteksten, zoals 'conform', 'goedgekeurd' of 'geijkt'. Op een beschrijfbaar controle-etiket kunt u bijvoorbeeld de datum van de controle vermelden of wie de controle uitgevoerd heeft.

28 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een controlesticker van Seton is een vlugge manier van communiceren


Seton stelt u een compleet gamma aan groene en rode controlestickers voor met een expliciete boodschap:

Een kwaliteitssticker is de handigste manier om te communiceren over de staat van een machine, toestel of product. De kleurcode maakt de boodschap duidelijk in één oogopslag. Met dergelijke controlestickers bespaart u heel wat tijd in het magazijn.
  • groen controle-etiket voor een positieve tekst

  • rood controle-etiket voor een negatieve tekst

  • ondubbelzinnige tekst in één of twee woorden

  • grote keuze aan standaardteksten

  • permanente of herpositioneerbare stickers

  • beschrijfbare stickers om zelf in te vullen

Controlesticker met standaardtekst

De inspectiestickers met permanente kleeflaag zijn heel duurzaam. Deze kwaliteitssticker vormt de ideale manier om aan te geven of en hoe uw apparaten een controle doorstaan hebben. Uiterst handig zijn de inspectiestickers met herpositioneerbare kleeflaag. Deze kwaliteitssticker kan naar hartenlust verplaatst worden.

Controlesticker om in te vullen

De beschrijfbare controlestickers conform / niet conform zijn verkrijgbaar met een blanco schrijfzone om extra informatie in te noteren. Op de inspectiestickers met permanente kleeflaag 'gecontroleerd datum', 'geïnspecteerd datum' of 'geijkt datum' kunt u met een permanente marker de datum noteren. Of u noteert de naam van de controleur op de inspectiestickers met herpositioneerbare kleeflaag 'geïnspecteerd door'.

Aluminium controlesticker

De beschrijfbare controlestickers van aluminium zijn individuele etiketten die op alle oppervlakken te gebruiken zijn. Deze controle-etiketten zijn speciaal ontworpen om te weerstaan aan de eisen van een industriële omgeving. Ze zijn heel flexibel en hebben een permanente kleeflaag voor een perfecte hechting op elk type oppervlak. U kunt er een permanente tekst op schrijven met een van onze permanente markers of met een balpen waarvan de punt een indruk maakt in het aluminium.

Nog een aanrader

Vergeet nooit een inspectie dankzij de Seton inspectietimer. U ziet in één oogopslag hoeveel tijd u nog hebt tot de volgende controle.

Meer informatie over controle-etiketten? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.