Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Controle-etiketten

Om de conformiteit, controle of validiteit van een apparaat, product, document ... aan te geven stelt Seton u het onderstaande aanbod voor. Hier vindt u alle soorten controlestickers, met de verschillende boodschappen die u nodig hebt om controles vlot te doen verlopen.

31 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Deze stickers zijn een absolute aanrader als u streeft naar betere communicatie binnen uw bedrijf en meer tijdswinst. Met deze controlestickers kunt u namelijk signaleren of een product of apparaat geslaagd is voor de kwaliteitscontrole en of het dus opperationeel is en gebruikt mag worden.

U vindt hier alles om aan te duiden of uw uitrusting of goederen al dan niet conform zijn aan de hand van onze zelfklevende etiketten in erg zichtbare kleuren.

U kunt kiezen uit verschillende boodschappen, gaande van de controledatum tot de niet-conformiteit, van groene stickers tot rode stickers. Bovendien zijn er niet alleen zelfklevende etiketten met een permanente kleeflaag, maar ook etiketten met een herpositioneerbare kleeflaag.

Dankzij deze stickers zien uw werknemers in één oogopslag welke apparaten conform zijn, en welke nagekeken moeten worden. Zo verbetert u de organisatie binnen uw bedrijf en verhoogt u de veiligheid. Bekijk voor nog meer veiligheid ook onze Brandblussers en brandslanghaspels en Veiligheidsverlichtingen .