Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Detectoren en rookmelders

Degelijk preventiemateriaal vormt een erg belangrijke investering in de strijd tegen brand en gaslekken. In dit gamma vindt u verschillende rook- en gasmelders terug, alsook allerhande accessoires voor het testen van deze detectoren, om uw lokalen te beschermen en om zo snel mogelijk te kunnen reageren op een beginnende brand.

14 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Van de verschillende maatregelen voor een effectieve brandbestrijding, is de preventie ervan waarschijnlijk één van de belangrijkste, aangezien deze maatregel alle andere maatregelen overbodig kan maken. Als in uw bedrijf mogelijk een brand zou kunnen ontstaan, is het daarom erg belangrijk uw gebouwen te voorzien van rook- of gasmelders.

Daarom heeft Seton voor u verschillende detectoren en hun accessoires samengebracht, die u toelaten uw gebouwen volgens de geldende normen te voorzien van gepast preventiemateriaal, of u nu een particulier of professioneel bent.

Naast een rookdetector kunt ook verschillende accessoires terugvinden waarmee u bijvoorbeeld uw materiaal kunt testen (spuitbus, tekstkit, ...), bevestigen of zelfs beschermen (roosters, ...).

Ontdek snel het meest toepasselijke model voor uw bedrijf, en start meteen met uw brandbestrijdingsplannen!

Voor een nog completere preventie, raden wij u aan onze pagina's met Borden voor brandmelders en brandalarmen en Oefenmateriaal voor brand en evacuatie te raadplegen.