Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Accessoires voor hanglabels

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over accessoires voor hanglabels Garandeer een goede signalering wanneer een machine of installatie defect is of onderhoud nodig heeft. Met onze permanente markers kunt u gemakkelijk en efficiënt op het hanglabel schrijven, met een documentbeschermer heeft uw markering een gegarandeerde lange levensduur en met een houder heeft u alle hanglabels op éénzelfde plaats.

10 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Accessoires voor hanglabels


Waarom een hanglabel gebruiken?

Een hanglabel, ook gekend als hangtag of Amerikaans hanglabel, wordt gebruikt als tijdelijke markering. Met een hanglabel kunt u markeren, identificeren, klasseren en dateren. Zo gebruikt men bijvoorbeeld een hanglabel om te signaleren dat een machine, een installatie, een toestel enz. defect is, onderhoud nodig heeft, tijdelijk buiten werking is...

Accessoires voor het beschrijven van hanglabels

In dit gamma vindt u permanente markers. Deze zullen u helpen om een boodschap te markeren die onveranderd blijft doorheen de tijd. Met zowel de Edding 400 marker als de marker met fijne punt kunt u op quasi alle materialen schrijven. Beiden kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bekijk onze andere permanente markers, de perfecte partner voor al uw etiketten, stickers enz.

Accessoires voor de bescherming van hanglabels

In een gewone werkomgeving zonder speciale omstandigheden, kunt u perfect een klassiek hanglabel van papier of karton gebruiken. Heeft u echter een werkomgeving waar uw hanglabels kunnen beschadigd geraken, dan heeft u twee opties: ofwel kiest u een hanglabel van plastic, pvc, tyvek enz., ofwel kiest u een vinyl insteekhoes. Deze beschermen uw markering tegen agressies en verlengen de levensduur. Gebruik deze insteekhoezen bijvoorbeeld in een vochtige omgeving. Ze zijn eveneens handig wanneer u vaak de boodschap moet vervangen. Haal het oude hanglabel of etiket eruit en vervang door het nieuwe. Verder heeft u de keuze tussen een insteekhoes met een oogje of een insteekhoes met een lus. Kiest u voor het model met oogje, dan heeft u nog een kabelbinder of kogelketting nodig om te bevestigen aan uw machine, installatie, toestel enz. Het model met lus kunt u gemakkelijk verwijderen en op een andere plaats hangen, u heeft geen extra bevestiging nodig.

Accessoires voor de display van hanglabels

Versnel de zoektocht naar een hanglabel en gebruik een houder of display om alle hanglabels te verzamelen. De modellen die u bij Seton vindt, zijn transparant om zo meteen te zien over welk soort hanglabel het gaat. U kunt eventueel ook een permanente marker en kabelbinders voorzien. Bevestig de houder aan een muur met behulp van schroeven en pluggen en zorg voor een goede zichtbaarheid.

Complementaire producten - Accessoires voor hanglabels


Ontdek onze keuringsstickers voor de visuele aanduiding van een controledatum, vervaldatum, onderhoudsdatum, keuringsdatum enz. Kies een model en materiaal in functie van uw werkomgeving en kies daarna een model met tekst en/of jaartal. Met een ponstang kunt u gemakkelijk de maand of het jaartal markeren.