Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Verboden toegang

Om uw zones te beveiligen tegen ongewenst bezoek, biedt Seton u een gamma aan met borden en pictogrammen zoals "Betreden van ruimte verboden" of "Verboden voor voetgangers". U kunt deze veiligheidssymbolen verkrijgen in diverse uitvoeringen en formaten, al dan niet vergezeld van de bijhorende tekst. Ontdek hieronder snel het product dat u zoekt!

1-92 van 97 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

Op bepaalde plaatsen in openbare gebouwen, of in risicozones op werven of in magazijnen, is het belangrijk om niet-geautoriseerde personen de toegang te ontzeggen. Dit kan door veiligheidsredenen zijn, maar bijvoorbeeld ook omwille van uw privacy.

Om duidelijk te maken dat de toegang tot een bepaalde ruimte verboden is, kunt u één van onze borden en stickers voor verboden toegang gebruiken. In dit gamma ontdekt u verschillende pictogrammen, die allemaal wijzen op een bepaald toegangsverbod.

Om het verbod op toegang nog visueler te maken in uw magazijn, kunt u eveneens onze Afzetpalen voor magazijn gebruiken. In een mum van tijd creëert u een gevaarlijke of verboden zone, maar evenzeer een zone waar uw werknemers veilig kunnen circuleren.
Beschikbaar in verschillende kleuren waardoor u gemakkelijk een eigen kleurencode kunt uitwerken. Bovendien kunt u ook een afzetlint personaliseren om uw boodschap duidelijk te maken.

Bekijk zeker ons gamma Afzetpalen voor werven als u een zone op een werf of de werf zelf wilt afbakenen. Plaats de palen rond de af te baken zone en verbind met elkaar met behulp van de signalisatiekettingen. U kunt zeker ook onze Afzetlinten voor werven gebruiken.
De kleurencombinatie rood/wit of geel/zwart maakt meteen de aanwezigheid van gevaar duidelijk. Wanneer het gevaar geweken is, kunt u gemakkelijk en snel de afzetpalen verwijderen. Praktisch dus wanneer het om een tijdelijke begrenzing gaat.

Ontdek onze pagina over de EN ISO 7010 norm, om meer te weten over het ISO-aanbod bij Seton, en de reglementering rond deze borden en stickers. Lees zeker ook onze pagina over veiligheidspictogrammen indien u meer informatie wenst over het algemene aanbod aan pictogrammen.