Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Etiketten en Labelprinters

De veiligheid binnen uw bedrijf hangt af van een uitgebreide signalering en een efficiënte etikettering. Seton stelt u een uitgebreid gamma voor met zelfklevende etiketten, voor een duidelijke en optimale identificatie: van inventarisetiketten tot gepersonaliseerde of bedrukbare etiketten, alsook professionele labelprinters. Ontdek ons gamma aan Industriële Markering voor een industriële identificatie.

Seton helpt u graag met de identificatie en etikettering binnen uw bedrijf. Welke producten u dan wel nodig hebt, hangt in sterke mate af van de sector waarin u werkt en waarvoor u ze wenst te gebruiken.

Als u uw materiaal en uitrusting wilt identificeren als uw eigendom, ontdek dan ons uitgebreide gamma aan Personaliseerbare eigendomsetiketten . Personaliseer deze etiketten naar wens: kies het materiaal, de achtergrondkleur, de tekst en tekstkleur, een barcode, uw logo, enz.

Elk jaar dient uw materiaal gecontroleerd te worden. Seton stelt u een gamma van Keuringsstickers voor, die aan al uw behoeftes beantwoorden. De stickers zijn beschikbaar in verschillende materialen, zodat ze voor alle doeleinden kunnen worden gebruikt.

Een gamma aan Etiketten met standaard tekst brengt de stickers en etiketten samen die reeds voorzien zijn van een standaardtekst. Deze etiketten zijn ideaal voor een inventaris, omdat ze gebruiksklaar zijn en omdat hun informatie aangevuld kan worden met een marker.

Indien u uw eigen etiketten volledig zélf wilt creëren, biedt Seton u een compleet gamma aan van Labelprinters en accessoires . Ontdek zo onze Thermische printers Brother BMP21™PLUS en BMP51™.