Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Diverse informatieve signalering

Om uw bezoekers doorheen uw gebouwen te leiden, raadt Seton u aan om diverse informatieborden en -pictogrammen te voorzien. U herkent in dit gamma verschillende producten, gaande van een signalering voor uw muren of deuren ("WiFi-zone", "duwen", "trekken", enz.) tot plaatjes met letters of cijfers om een verdieping aan te duiden.

92 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Het is niet altijd eenvoudig om uw weg te vinden in een onbekend gebouw, vooral als er geen signalering voorzien is om u te helpen. Seton raadt u daarom aan om uw gebouwen te voorzien van diverse informatieborden en -pictogrammen, om zowel uw bezoekers als uw personeel te helpen bij het zich oriënteren in uw bedrijf.

Om uw bezoekers te informeren over de inrichting van uw gebouwen kunt u allerhande borden, pictogrammen, plaatjes met cijfers of letters, enz. op uw muren en deuren installeren. Maar u kan met de producten in dit gamma bijvoorbeeld ook bordjes met 'duwen' of 'trekken' op uw deuren plaatsen. Daarnaast kan u uw bezoekers ook informeren over de aanwezigheid van een draadloos netwerk aan de hand van een bord 'WiFi-zone'.

U vindt hier dus een groot aantal nuttige informatieborden terug, die uw bezoekers en werknemers zeker zullen kunnen waarderen.

Graag verwijzen we hier ook naar onze Informatieve pictogrammen toiletten , alsook naar onze Borden Vergaderzaal, Cafetaria, Kleedkamer .