Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Diverse informatieve signalering

Om uw bezoekers doorheen uw gebouwen te leiden, raadt Seton u aan om diverse informatieborden en -pictogrammen te voorzien. U herkent in dit gamma verschillende producten, gaande van een signalering voor uw muren of deuren ("WiFi-zone", "duwen", "trekken", enz.) tot plaatjes met letters of cijfers om een verdieping aan te duiden.

1-92 van 93 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

Het is niet altijd eenvoudig om uw weg te vinden in een onbekend gebouw, vooral als er geen signalering voorzien is om u te helpen. Seton raadt u daarom aan om uw gebouwen te voorzien van diverse informatieborden en -pictogrammen, om zowel uw bezoekers als uw personeel te helpen bij het zich oriënteren in uw bedrijf.

Om uw bezoekers te informeren over de inrichting van uw gebouwen kunt u allerhande borden, pictogrammen, plaatjes met cijfers of letters, enz. op uw muren en deuren installeren. Maar u kan met de producten in dit gamma bijvoorbeeld ook bordjes met 'duwen' of 'trekken' op uw deuren plaatsen. Daarnaast kan u uw bezoekers ook informeren over de aanwezigheid van een draadloos netwerk aan de hand van een bord 'WiFi-zone'.

U vindt hier dus een groot aantal nuttige informatieborden terug, die uw bezoekers en werknemers zeker zullen kunnen waarderen.

Graag verwijzen we hier ook naar onze Informatieve pictogrammen toiletten , alsook naar onze Borden Vergaderzaal, Cafetaria, Kleedkamer .