Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)
Personaliseerbare producten

Onze personaliseerbare producten

U zoekt een product dat niet bestaat? Ontwerp het zelf met Seton! U kunt bijna alles personaliseren, de mogelijkheden zijn eindeloos: tekst op uw borden toevoegen, signaleringsplaatjes graveren, verzegelingen nummeren volgens wens of zelfs uw eigen pictogrammen creëren … Onderaan deze pagina leest u al onze tips om uw producten zelf te ontwerpen en te personaliseren.

Deze klanten zijn tevreden

Hieronder vindt u enkele meningen van klanten op Feefo (onafhankelijke review dienst) over onze personaliseerbare producten.

Feefo

"Het product was direct de volgende dag in huis. De stickers zijn van goede kwaliteit. Overzichtelijke website."

Feefo

"Snelle reacties op vragen, efficiënte en vriendelijke dienstverlening."

Feefo

"Uitstekend bedrijf. Zeer tevreden. Gepersonaliseerde stickers besteld. Op de afgesproken dag geleverd. Prima."

FAQ

Welke producten zijn personaliseerbaar?

We kunnen een groot aantal producten personaliseren. Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), veiligheidsborden en -pictogrammen, etc. Zo veel mogelijkheden! Seton engageert zich om flexibel te zijn zodat we kunnen voldoen aan al uw noden, zelfs de meest specifieke.

U vindt het bord dat u zoekt niet tussen onze standaardborden? Personaliseer het! Ontwerp uw persoonlijke signalering, bijvoorbeeld voor op uw parking. Begeleid uw personeel en bezoekers met gepersonaliseerde teksten. Kies de afmetingen, de vorm, de kleuren en zelfs het materiaal van uw signaleringsbord. Voeg de gewenste tekst toe en eventueel ook het logo van uw bedrijf. Seton kan u als expert in signalering verschillende opties voorstellen voor uw borden: met een rand, met voorgeboorde gaten, met laminering of met afgeronde boorden …

Hetzelfde geldt voor uw leidingmerkers CLP/GHS. Optimaliseer uw industriële markering door uw producten te personaliseren. Identificeer de vloeistof of het gas in uw leidingen en verhoog zo de veiligheid van uw werknemers.

Seton begeleidt u ook van A tot Z bij het ontwerp van uw gepersonaliseerde eigendomsetiketten. Kiest de afmetingen, de vorm, de kleuren en zelfs het materiaal van al uw etiketten. Voeg de tekst toe die u wenst, alsook het logo van uw bedrijf. U kiest zelf de nummering van uw etiketten. Daarnaast hebt u ook de keuze tussen verschillende types barcodes of ga gewoon voor een eenvoudige, gepersonaliseerde nummering.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat het product beantwoordt aan mijn verwachtingen?

Eenmaal u uw gepersonaliseerd product besteld hebt, stuurt ons productieteam een BAT (Frans voor bon à tirer) via e-mail of fax. Zo kunt u alles controleren, de afmetingen, de kleur, het algemene ontwerp van het product. Pas wanneer u de BAT goedkeurt, wordt de productie gestart.

Bovendien wordt er in de laatste stap van onze personalisatietool ook altijd een voorbeeld getoond van hoe uw gepersonaliseerde helm, gilet, etiket of ander product eruit zal zien.

Welk formaat moet de afbeelding hebben die ik upload?

Als u een product personaliseert met een afbeelding (zoals een pictogram) of een logo, is het belangrijk dat het bestand dat u uploadt het juiste formaat heeft. Enkel zo kunnen we garanderen dat het resultaat kwalitatief zal zijn. Een goed afbeeldingsbestand zal zich immers aanpassen aan de echte afmetingen van het product waarop het gedrukt wordt, zoals hieronder geïllustreerd.

Voorbeeld met Seton logo. Het verschil tussen een rasterafbeelding en een vectoriële afbeelding
  • Een vectoriële afbeelding of vectorafbeelding (.pdf, .ai, .eps, .cdr, .fh etc.) kan oneindig vergroot worden zonder dat de originele vorm verloren gaat en zal niet ‘verpixelen’ (pixels vertonen). In andere woorden, dit soort afbeeldingen hebben het grote voordeel dat ze bewerkt en vergroot kunnen worden zonder enig verlies van resolutie.
  • Een rasterafbeelding of bitmap (.jpeg, .tiff, .png, .gif, .psd, .jpg etc.), in tegenstelling tot een vectorafbeelding, zal verpixelen en zal zijn originele vorm verliezen als de afmetingen vergroot worden. Onthoud dus dat rasterafbeeldingen niet vergroot kunnen worden zonder resolutieverlies, waardoor ze moeilijker te bewerken zijn.

Samengevat, u bezorgt ons best een vectorafbeeldingen wanneer u uw bestelling plaatst. Voor extra uitleg kunt u onze gids over de bestandsformaten lezen.

Enkele populaire ontwerpen van onze klanten

Nog vragen?

Wilt u meer info over de leveringstijden? Specifieke hulp nodig? Uw idee bevindt zich niet tussen de opties?

Bekijk onze speciale FAQ-webpagina over personaliseerbare producten of contacteer de klantendienst op 0800 020 5883 of via mail op contact@seton-signalering.nl. Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het uitdenken van uw projecten.