Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Signalering verboden te roken

Om de strijd aan te gaan met passief roken, verbiedt de wet het roken in ruimtes voor gemeenschappelijk gebruik, waaronder dus de werkplek. Wijs uw werknemers op dit verbod en wat dit met zich meebrengt of herinner hen eraan aan de hand van een bord “verboden te roken”. U kunt tevens de ruimtes aangeven die voorbehouden zijn aan rokers met de borden “rookruimte”.

9 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Het aantal sterfgevallen veroorzaakt door passief roken zou wereldwijd worden geschat op bijna 600.000 per jaar. Daarom was er het voorbije decennium een duidelijke verstrenging van de wet merkbaar om zo de strijd aan te binden met deze doodsoorzaak.

Roken in openbare ruimtes en ruimtes voor gemeenschappelijk gebruik is voortaan verboden. Elke overtreder stelt zich bloot aan sancties en het is mogelijk hen daaraan te herinneren met behulp van een bord “verboden te roken”.
Omgekeerd bestaat ook de mogelijkheid om aan te geven waar de rookruimtes zich bevinden dankzij de bordenroken toegelaten” en "rookruimte".

Het hierboven voorgestelde gamma laat u kiezen tussen verschillende types borden, gaande van het klassieke bord “verboden te roken” dat een omcirkelde en doorstreepte sigaret afbeeldt tot een bord dat voorzien is van een extra mededeling om de boodschap nog beter te kunnen overbrengen.

Betreffende de borden “roken toegelaten”, raadt Seton u aan deze te installeren in combinatie met Rokersoverkappingen en/of Buitenasbakken en rookpalen om zo een volledig uitgeruste rookruimte aan te bieden.