x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Online personaliseerbare, zelfklevende keuringsstickers

Omschrijving

 • Het merendeel van uw bedrijfsuitrusting wordt onderworpen aan regelmatige controles. Een goed beheer van deze controles en inspecties is van primordiaal belang om de veiligheid van de werknemers en een optimale werking van de machines te garanderen.

  De keuringsstickers zorgen voor een visueel beheer van de uit te voeren controles, dankzij hun uitgebreid gamma aan kleuren. ze garanderen een goede organisatie van de inspectieplanning. Te gebruiken om een vervaldatum, ontvangstdatum of een volgende afstelling aan te duiden.

  Beschikbare materialen:

  Gelamineerd polyester
  Gelamineerd polyester

  Bestand tegen slijtage en reinigingsmiddelen, beschermt uw informatie dankzij de beschermfolie. Beschikbaar in klassieke of gemetalliseerde versie.

  Geplastificeerd weefsel
  Geplastificeerd weefsel

  Speciaal voor vochtige omgevingen, bestand tegen een beperkte blootstelling aan olie en water.

  Materiaal T° Min T° Max Buitengebruik Hechting op moeilijke oppervlakken UV-bestand Bestand tegen chemische producten Tekst Personalisering Antifraude Voordeel
  Gelamineerd polyester -40°C +140°C X X X X X

  X

  naargelang model

  Met beschermfolie
  Geplastificeerd weefsel -40°C +80°C X X X X X

  Ideaal in vochtige omgevingen

  Bekijk ook onze perforatietang om uw keuringsstickers te ponsen om de datum van de volgende controle aan te duiden. Het volstaat de keuringssticker te perforeren op de juiste maand, met behulp van onze ponstang, zoals hieronder geïllustreerd.

  Perforatietang om uw keuringsstickers te ponsen pince à encocher
   

  Om uw oude keuringsstickers terug te verwijderen en te vervangen met een nieuwe sticker, raden wij u aan een krabber te gebruiken. De stickers zijn namelijk voorzien van een heel sterk kleefmiddel (of een anti-fraude laagje bij onze anti-fraude etiketten), en de krabber kan u helpen om geen storende lijmresten achter te laten. 

  Grattoir

  Bestverkochte gepersonaliseerde keuringsstickers

  Geen tijd voor personalisatie? Hieronder vindt u reeds een selectie van onze bestverkochte gepersonaliseerde keuringsstickers, die u meteen kunt bestellen of zelf nog kunt aanpassen.

  Dit product bestaat ook voorgedrukt, met de standaardteksten en -jaartallen. Kies tussen geplastificeerd textiel of polyester.

Documentatie

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten