x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Vergrendeling voor conische handwielafsluiters

Dé oplossing voor één van de moeilijkst te vergrendelen kranen.
 • Maakt een snelle en praktische vergrendeling mogelijk, doordat de basis van dit vergrendelingssysteem permament rond de kraan zit.
 • Vermijd het minste gebruik van de kraan dankzij de beschermkap.
 • Zo worden uw onderhoudswerkzaamheden steeds uitgevoerd in alle veiligheid.
Bekijk de volledige productomschrijving

Vergrendeling voor conische handwielafsluiters Nieuw

Wegwerp FFP1-stofmasker 3M™ Aura, in diamantvorm en opvouwbaar
€ 44,60 Incl. BTW: € 53,97

Ref.

Verpakking : Per stuk
Prijs Excl. BTW Totaalbedrag

Omschrijving

Vergrendeling voor conische handwielafsluiters

 • Elk jaar gebeuren er duizenden ongelukken tijdens onderhoudswerkzaamheden, doordat men de machines waaraan men werkt niet vergrendelt. De vergrendeling van uw machines (lockout) houdt in dat u ervoor zorgt dat het desbetreffende apparaat op geen enkele energiebron meer is aangesloten, en dat het bedieningsmechanisme fysiek vergrendeld wordt. Op die manier kan men in alle veiligheid reparaties of onderhoudswerken uitvoeren.
 • Met dit vergrendelingssysteem kunt u uw conische handwielafsluiters of kogelkranen afsluiten. Het is moeilijk om dergelijke afsluiters te vergrendelen omdat er geen bedieningsknop eenvoudig geblokkeerd kan worden.
 • Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor het vergrendelen van handwielafsluiters en kogelkranen met conische vorm. Het bestaat uit een basis, een sluitring en een beschermkap.
 • Bevestig de basis op de afsluiter met behulp van de sluitring, en sluit de ring zodat de basis stevig vast staat. U kunt de basis permanent laten hangen, zodat u de desbetreffende kraan op elk moment snel kunt afsluiten. Plaats uiteindelijk de beschermkap op de basis, om de toegang tot de hendel te verhinderen. Vergrendel ten slotte met één Hangsloten voor lockout .
 • De 2 kleinste modellen kunnen vergrendeld worden met 1 hangslot met een beugel met max. hoogte van 76.20 mm en een max. diameter van 9.30 mm.
 • De 2 grootste modellen kunnen vergrendeld worden met 1 hangslot met een beugel met min. hoogte van 101.60 mm en een max. diameter van 9.30 mm.
 • Voorzie ook Hanglabels om alle personen op de hoogte te brengen van de onderhoudswerken.
Afm.2 Ø 22.23 mm, Ø 34.93 mm, Ø 53.98 mm, Ø 63.5 mm.

Specificaties

Documentatie

Leveringsinformatie

Leveringskosten

 • € 9,90
 • GRATIS* vanaf € 99,00 excl. BTW of bij betaling met creditcard zonder minimumbedrag.

De leveringskosten hierboven vermeld gelden enkel voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten