x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Elektrostatische schrijfvellen op rol voor whiteboard

Zeer licht en dus makkelijk te verplaatsen.
Wit bord uit gelakt staal, droog uitwisbaar. Magnetisch oppervlak. Ultralicht om het transport te vergemakkelijken. Beschikbaar in 2 afmetingen. Geleverd met bevestigingsaccessoires, markeerpermanent markerhouder en markeerpermanent marker.
Bekijk de volledige productomschrijving

Elektrostatische schrijfvellen op rol voor whiteboard

Oordopjes met SNR 28 dB Howard Leight® Quiet®, met flexibel steeltje
€ 99,00 Incl. BTW: € 119,79

Ref.

BFEL
Verpakking : Per partij van 25
Offerte aanvragen

Omschrijving

Elektrostatische schrijfvellen op rol voor whiteboard

  • LEAN is een methode waarbij continu op elk niveau van een bedrijf wordt nagegaan of er verlies geëlimineerd kan worden.
  • Doelstelling: de klant een kwaliteitsvol aanbod leveren binnen een optimale termijn en met een optimale service, tegen de laagst mogelijke prijs.
  • Om dit te bekomen, is het belangrijk om op een objectieve manier de interne processen te kunnen beschrijven en mogelijk verlies te identificeren en elimineren.
  • Seton biedt een assortiment presentatieproducten om deze eerste fase te verwezenlijken.
  • Ontdek ons complete assortiment Permanente markers .

Specificaties

Afm. vel
B 600 x L 800 mm
Beschrijving
Elektrostatische vellen
Merk
Legamaster
Verpakking
Per partij van 25

Documentatie

Tips & Tricks

Informatie LEAN of het continu streven naar het elimineren van verspilling op alle niveaus van het bedrijf. Doelstelling: de klant een kwaliteitsvol aanbod leveren met een optimale tijdsduur en service, tegen de laagst mogelijk prijs. Om dit te bekomen, is het belangrijk om op een objectieve manier de interne processen te kunnen beschrijven en de verspillingen te identificeren en elimineren. Seton biedt u een gamma presentatieproducten die u in staat stellen deze 1ste stap te zetten.

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering