x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Universeel vergrendelingssysteem voor lockout

Een extra dunne kabeldiameter.
 • Dit vergrendelingsysteem met oproller is universeel; het is zowel geschikt voor ventielen als elektrische apparatuur (oproller met nylon kabel).
 • Het interne oprolsysteem van de kabel zorgt ervoor dat deze niet in de knoop raakt. Dankzij het compacte design past het in uw zak.
 • Rolt zicht niet automatisch op. Een duw op de voorziene knop zorgt wel voor dit effect.
Bekijk de volledige productomschrijving

Universeel vergrendelingssysteem voor lockout

Plaat voor PCOL-stickers
€ 59,60 Incl. BTW: € 72,12

Ref.

Verpakking : Per stuk
Prijs Excl. BTW Totaalbedrag

Omschrijving

Universeel vergrendelingssysteem voor lockout

 • Kan 6 hangsloten bevatten met een minimale beugelhoogte van 20 mm en een maximale diameter van 7 mm.
 • Met het model in nylon kan u in alle veiligheid uw elektrisch onderhoud verrichten.
 • Elk jaar gebeuren er duizenden ongelukken tijdens onderhoudswerkzaamheden, doordat men de machines waaraan men werkt niet vergrendelt. De vergrendeling van uw machines (lockout) houdt in dat u ervoor zorgt dat het desbetreffende apparaat op geen enkele energiebron meer is aangesloten, en dat het bedieningsmechanisme fysiek vergrendeld wordt. Op die manier kan men in alle veiligheid reparaties of onderhoudswerken uitvoeren.
 • Dit vergrendelingssysteem is universeel en voordelig: met dit ene systeem kunt u zowel ventielen vergrendelen als schakelaars blokkeren, het openen van deksels verhinderen, enz. Bovendien heeft u slechts één vergrendelingssysteem nodig voor het vergrendelen van verschillende controlepunten.
 • Kies één van onze modellen met een behuizing van 100% polymeer en met een oproller met nylon kabel voor uw vergrendeling van elektrische apparaten. De nylonkabel is bestand tegen chemische producten, corrosie, enz.
 • Mogelijkheid om dit vergrendelingssysteem te blokkeren met Hangsloten voor lockout , dankzij de 6 gaatjes.
 • Denk ook aan een duidelijke signalering, en gebruik daarom een Signalering van vergrendeling voor een optimale veiligheid.
Beschrijving Oproller met nylonkabel, Oproller met staalkabel.

Specificaties

Documentatie

Leveringsinformatie

Leveringskosten

 • € 9,90
 • GRATIS* vanaf € 99,00 excl. BTW of bij betaling met creditcard zonder minimumbedrag.

De leveringskosten hierboven vermeld gelden enkel voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten