Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Tijdelijke markeringsverf voor werven

Advies nodig? Advies nodig? Hoe kan u een tijdelijke markering aanbrengen? Met een werf gaan heel wat wijzigingen gepaard, al is het op de werf zelf of rondom. Seton stelt u dit gamma tijdelijke verf voor om u te helpen die veranderingen in goede banen te leiden. Een georganiseerde is werf is een veilige werf!

4 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Tijdelijke markeringsverf voor werven


Waarvoor dient tijdelijke markeringsverf?

Wanneer u werkzaamheden uitvoert, kan het soms handig zijn om een markering op de grond of een object toe te voegen. U kunt er bijvoorbeeld een tijdelijk gevaar mee aanduiden, of welk stuk grond uitgegraven moet worden, welke leidingen moeten vervangen worden, tot waar iets afgesneden mag worden ... Dankzij deze verf is iedereen op de werf op de hoogte van de plannen en welke voorzorgsmatregelen er als gevolg genomen moeten worden.

Andere verven zijn dan weer geschikt om een wegomleiding te markeren, zoals een rijstrook die verschuift. Zo verlaagt u de kans op ongevallen en garandeert u een vlot verkeer op en rond uw werf. Organiseer ook het verkeer van en naar uw werf met Verbodsborden - Opgelet uitrit vrachtwagens .

Deze verf kan behalve op de werf ook op andere plaatsen gebruikt worden, denk maar aan tijdelijke evenementen, bijvoorbeeld om de finishlijn aan te duiden, de plaatsing van standjes etc.

Hoelang voor deze verf verdwijnt?

Dat hangt af van de weersomstandigheden en de ondergrond. Hoe meer regen en wind hoe sneller. Ook poreuze ondergrond versnelt de verdwijning.

Welke uitrusting kunt u gebruiken om deze producten aan te brengen?

Voor een precieze markering in een specifieke vorm, kunt u onze Sjablonen voor markering van vloeren of muren gebruiken.
Vergeet daarbij niet om uw handen te beschermen met Werk- en veiligheidshandschoenen en verhoog uw eigen zichtbaarheid met Fluorescerende werkkleding .

Even belangrijk als markeringen op de grond (horizontale markering) is de verticale markering met Borden voor signalering werkzaamheden .
Denk daarnaast ook aan uw voertuigen en rust ze uit met Signalering voor werfvoertuigen .

Voor andere oplossingen voor markering, nodigen we u uit om ons aanbod Grondmarkering: verf, sjablonen, markeernagels , waaronder Permanente verf voor grondmarkering te bekijken.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten