Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Signalisatiekegels en accessoires

Advies nodig? Advies nodig? Hoe uw terrein organiseren met kegels? Met signalisatiekegels zet u eenvoudig en vlug een tijdelijke signalering op die voorbijgangers erop wijst dat een deel van de weg of niet bereikt kan worden of dat er werken aan de gang zijn.

33 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Signalisatiekegels en accessoires


Onze signalisatiekegels zijn inzetbaar op werven en parkeerterreinen, maar ook als pedagogisch instrument op scholen of in verkeerssituaties, of tijdens spelvormen op sporttrainingen. We kunnen de kegels indelen op basis van de afstand waarop ze zichtbaar zijn, maar ook op hun zichtbaarheid bij daglicht of in het donker. Signalisatiekegels klasse 1 zijn zichtbaar tot 30 meter en zijn vooral inzetbaar in een stedelijke omgeving. Signalisatiekegels klasse 2 zijn zichtbaar tot 500 meter en zijn eerder geschikt voor een landelijke, niet-stedelijke omgeving. De niet-reflecterende kegels vervullen overdag perfect hun taak, terwijl de reflecterende versies uiteraard geschikter zijn voor 's nachts. De hoogtes variëren meestal tussen de 50 cm en 1 meter. De meeste modellen zijn verkrijgbaar met of zonder verzwaarde voet.
Met de signalisatiekegels van Seton, in combinatie met de nodige accessoires, kunt u:
  • een tijdelijke afbakening opstellen bij werken, op een werf of bij een speciale interventie van dienstvoertuigen of manoeuvres met werkvoertuigen;

  • de passanten wijzen op gevaar en duidelijk zichtbaar maken dat ze moeten opletten of vertragen.

Niet-reflecterende signalisatiekegels

De niet-reflecterende signalisatiekegels zijn de goedkoopste in het gamma. Ze zijn alleen overdag inzetbaar omdat ze 's nachts minder zichtbaar zijn. Overdag valt hun felle oranje kleur uiteraard wel op. Verder zijn ze bijzonder stevig en tegelijk ook soepel. Zo plooien ze altijd naar hun oorspronkelijke vorm terug als ze aangestoten worden. U kunt de signalisatiekegels gemakkelijk stapelen en zo tijd en ruimte besparen.

Retroreflecterende signalisatiekegel klasse 1

Zoekt u een signalisatiekegel die zichtbaar is tot 30 meter voor gebruik in een stedelijke omgeving? Dan is de retroreflecterende signalisatiekegel zonder verzwaarde voet (klasse 1) de perfecte keuze. Met zijn microprimatische stroken blijft de kegel zelfs bij regenweer goed zichtbaar. Deze kegels zijn gemaakt uit 100 % recycleerbaar pvc en hebben een ruwe binnenkant. Daardoor blijven ze op warme dagen niet aan elkaar kleven.

Retroreflecterende signalisatiekegel klasse 2

Als u een signalisatiekegel wilt die zichtbaar is tot 500 meter voor gebruik in een landelijke, niet-stedelijke omgeving, dan is de retroreflecterende signalisatiekegel met of zonder verzwaarde voet (klasse 2) aangewezen. Ook bij regenweer is deze kegel goed zichtbaar dankzij zijn microprimatische stroken. Deze kegels zijn verkrijgbaar in groottes van 30 centimeter tot 1 meter.

Accessoires die bij onze verkeerskegels horen

Onze kegels zijn ook verkrijgbaar in kits gecombineerd met verschillende accessoires, zoals deze Kit: pionnen 0,5 m en afzetlinten 100 m of deze Skipper™ kit met 4 pionnen en 4 afzetlinthouders . Met het rood-wit gestreepte afzetlint in combinatie met de kegels kunt u gemakkelijk een toegang afzetten. In plaats van een lint kunt u ook kiezen voor een Uitschuifbare buis voor afbakening met pionnen of een uitschuifbare steel. Interessant zijn zeker ook de waarschuwingsborden die op een kegel geplaatst kunnen worden bij een werf, bijvoorbeeld met de melding 'verboden te parkeren', 'vertragen' of 'opgelet'.
In ons aanbod verkeerskegels hebben we ook een aantal unieke kegels, zoals:
  • De led-signalisatiekegel is uitgerust met reflecterende stroken (klasse II), heeft ledverlichting die werkt op batterijen (niet-meegeleverd) en is opvouwbaar en meeneembaar in een speciale opbergtas.

  • In ons gamma Felgekleurde pionnen - Klasse 2 kunt u kiezen tussen felle kleurencombinaties voor de ultieme zichtbaarheid.


Meer informatie over onze signalisatiekegels en accessoires? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.