Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Omheining en signalering van de bouwplaats

Het is belangrijk dat op een bouwplaats een goede signalering aanwezig is voor potentiële gevaren te waarschuwen. Seton stelt u een volledig gamma voor aan afzethekken, waardoor u verboden zones kunt afbakenen en gebruikers kunt begeleiden tijdens de werkzaamheden. Ontdek nu onze oplossingen voor de omheining van uw bouwplaats!

49 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Reflectie  
Niet reflecterend(10)
Retroreflecterend(9)
Reflecterend(4)
Ja(1)
Neen(1)
Materiaal  
Polypropyleen(11)
Polyethyleen(10)
Staal(10)
Plastic(3)
PVC(2)
Metaal(1)
Polymeer / polypropyleen(1)
PVC en polyester(1)
Beton(1)
Rubber(1)
Polyethyleen (baken), Gerecycled plastic (sokkel)(1)
Hars(1)
ABS(1)
Polycarbonaat(1)
Kleur  
Rood/Wit(17)
Wit(8)
Geel(6)
Oranje(5)
Geel/Zwart(4)
Rood(4)
Zwart(4)
Fluogeel(4)
Zilver(3)
Blauw(2)
Groen(2)
Grijs(2)
Fluo-oranje(2)
Fluogroen(1)
Lichtgrijs(1)
Goud(1)
  1. 1
  2. 2

Voor de tijdelijke afbakening van een bouwplaats of een parcours of om de toegang te ontzeggen aan onbevoegde personen, bestaan er de afzethekkens, een van de meest efficiënte uitrustingen die er bestaan.
De hekkens zorgen niet enkel voor de omheining van de bouwplaats, maar spelen ook een rol bij het buiten houden van indringers.

Seton heeft voor u een nauwkeurige selectie gemaakt van oplossingen voor de omheining van een bouwplaats, gaande van het klassieke en gemakkelijk op te bergen dranghek tot de meer opvallende rijstrookverdelers en uitvouwbare afzethekkens.

U vindt hier ook talrijke toebehoren zoals sokkels voor de huizing en stabilisatie van verschillende types hekken, alsook kettingen en reflecterende paaltjes.

Dankzij de efficiënte signalering van de risicozone en de communicatie over de beperkte toegang, zal het risico op blessures, beschadigingen, enz. aanzienlijk afnemen.

Verhoog de zichtbaarheid van kleine en grote bouwterreinen met behulp van onze Afzetpalen voor werven en Afzetlinten voor werven en de producten in het onderdeel Borden voor signalering werkzaamheden .
Wij raden u tevens aan om uw personeel uit te rusten met Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM voor een optimale veiligheid.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten