Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Afzetlinten voor werven

Advies nodig? Advies nodig? Waarvoor kan u de afzetlinten gebruiken? Elke werf moet voorzien zijn van een duidelijke (tijdelijke) signalering om de veiligheid te garanderen. Seton stelt u verschillende oplossingen voor afbakeningen voor, zoals deze afzetlinten en onze Afzetpalen voor werven om zones met verboden toegang af te zetten. Voor een afbakening in uw bedrijf, kiest u beter voor onze Afzetpalen en -linten voor bureau speciaal voor binnengebruik of de Afzetpalen voor magazijn .

31 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Materiaal  
Polyethyleen(9)
Polypropyleen(3)
Vinyl(2)
Plastic(2)
Staal(1)
Metaal(1)
Textiel(1)
PVC(1)
Polycarbonaat(1)
Reflectie  
Niet reflecterend(12)
Reflecterend(2)
Retroreflecterend(1)
Kleur  
Oranje(7)
Rood/Wit(6)
Geel/Zwart(5)
Rood(5)
Groen(4)
Blauw(4)
Zwart(4)
Geel(3)
Wit(2)
Magenta/Geel(2)
Grijs(1)
Aluminium(1)
Zilver(1)
Fluoroze(1)
Wit/Blauw(1)
Fluogroen(1)
Fluoblauw(1)
Fluogeel(1)
Fluo-oranje(1)
Zwart/Wit(1)
Fluorood(1)
Rood/Geel(1)

FAQ - Afzetlinten voor werven


Afzetlinten worden heel vaak gebruikt, zeker in het geval van tijdelijke signalering om zones af te bakenen zoals een werf, een parcours, enz.

Indien het afbakeningslint is opgerold, neemt het niet veel plaats in terwijl het toch een groot oppervlak op een heel zichtbare manier kan afbakenen. De afzetlinten moeten voldoen aan de vereisten omtrent fluorescentie en reflectie. In het algemeen worden ze ontworpen in goed zichtbare kleuren (contrast rood/wit of geel/zwart).

Om gebieden op een correcte manier af te bakenen, is het vaak nodig om Afzetpalen voor werven te plaatsen waaraan de signalisatielinten bevestigd worden. Seton stelt u een groot gamma aan afzetlinten voor, met of zonder tekst en in verschillende kleuren en contrasten.

Ontdek zeker ook ons Skipper™ gamma, bestaande uit bakens met uittrekbare afzetlinten, afzetpalen, kegels, muurhouders voor bakens enz. Al deze accessoires zijn onderling combineerbaar. Afbakening aan de voordeligste prijs!

Aanvullende producten - Afzetlinten voor werven


Voor een verhoogde zichtbaarheid raden wij u onze Signalering voor werfvoertuigen aan.

Het is eveneens mogelijk een zone af te bakenen aan de hand van onze Omheining en signalering van de bouwplaats . Dit garandeert een stevigere markering en minder risico's op indringers.

Wij raden u ten slotte ook sterk aan om te denken aan de persoonlijke beschermingsmiddelen. Dankzij onze PBM bent u altijd op een veilige en adequate manier beschermd. Ontdek zeker onze gamma's Gelaats- en oogbescherming en Beschermende overalls .

U kunt deze linten ook gemakkelijk gebruiken om een redtag-zone te creëren. Lees hier meer over LEAN Red tags en toebehoren .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten