Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Afzetlinten voor werven

Advies nodig? Advies nodig? Waarvoor kan ik de afzetlinten gebruiken? Op een bouwplaats zijn tijdelijke afbakeningssystemen onmisbaar om de veiligheid van werknemers en weggebruikers te garanderen. Seton biedt u een aantal oplossingen voor afbakeningen aan, zoals afzetlinten en afzetpalen voor bouwplaatsen, maar ook afzetlinten en -palen voor magazijnen en kantoren. Met onze afzetlinten en accessoires bakent u uw bouwplaats of een zone met verboden toegang vlot af. U kan bij ons terecht voor klassieke plastic afzetlinten, duurzame afzetlinten uit textiel, compacte afzetlinthouders, haspels en personaliseerbare afzetlinten.

45 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Aankoopgids - Afzetlinten voor bouwplaatsen

U kan de veiligheid van uw bouwplaats verzekeren met tijdelijke en duidelijke signalering. Seton stelt u verschillende oplossingen voor om uw bouwplaats vlot te kunnen afbakenen. Met onze tijdelijke oprolbare afzetlinten kan u bouwplaatsen, routes … afbakenen. Opgerold nemen ze zeer weinig plaats in, maar u kan er een groot oppervlak mee afzetten.

Onze afzetlinten op rol kunnen op verschillende plaasten worden gebruikt. Zo kunnen ze op bouwplaatsen worden geplaatst om werkzaamheden te signaleren, maar ze kunnen ook worden gebruikt tijdens loopwedstrijden of wandeltochten om routes te verduidelijken.

Een universele boodschap die door iedereen wordt begrepen

De boodschap van een onbedrukt gestreept afzetlint wordt universeel begrepen. Iedereen weet dat de afzetlinten een gevaar aanduiden of een verbod aangeven, zoals het verbod om een bepaalde zone te betreden. Daarom zijn afzetlinten een onmisbaar onderdeel van uw uitrusting en signalering voor bouwplaatsen.

De afzetlinten hebben felle kleuren voor een hoge zichtbaarheid. Seton heeft een aanbod linten in allerlei kleuren: rood/wit gestreept, geel/zwart gestreept, blauw/wit gestreept, rood, geel, blauw, oranje … Het kan handig zijn om te variëren in kleur, zo kan u rode linten gebruiken in uw magazijn en zwart/geel gestreepte linten op uw parking. De afzetlinten zijn vaak ook fluorescerend en retroreflecterend.

Als u voor een personaliseerbaar afzetlint kiest, kan u de boodschap communiceren die u zelf wenst. In ons aanbod ontdekt u afzetlinten die u kan personaliseren met een opdruk. Kies voor uw eigen tekst en voeg eventueel ook gevaar- en verbodspictogrammen toe.

Hergebruik uw afzetlinten

Klassieke plastic afzetlinten zijn vaak zeer lang en kunnen voor een langere tijd gebruikt worden. U kan ook kiezen voor een herbruikbaar model. In ons aanbod vindt u scheurvrije afzetlinten van geweven textiel en afzetlinthouders die zeer gemakkelijk te gebruiken zijn. Om een zone af te zetten hoeft u enkel het afzetlint af te rollen en het uiteinde aan een baken te bevestigen. Herbruikbare afzetlinthouders zijn ook voordeliger voor mensen die tewerkgesteld zijn in de bouwsector.

Denk ook aan accessoires

Vaak heeft u naast afzetlinten bepaalde accessoires nodig. Denk hierover na wanneer u een uitrusting aankoopt om uw bouwplaats in te richten. In ons aanbod vindt u accessoires die kunnen worden gebruikt met verschillende types afzetlinten.

Het kan zijn dat u een haspel wil gebruiken om afzetlinten gemakkelijk af te rollen en te bewaren, of dat u een afzetlint wil vastmaken aan pionnen of stalen dranghekken. De pionnen en dranghekken vormen dan een tweede soort afbakening. Met onze houder met zuignap kan u het lint van een afzetlinthouder aan een muur of een raam hangen. Als u uw afzetlint wil bevestigen aan een deurkozijn, een legplank of een werkblad kan u werken met een houder met klem.

Aanvullende producten - Afzetlinten voor bouwplaatsen

Voor extra veiligheid en zichtbaarheid rust u de voertuigen op uw bouwplaats best uit met specifieke signalering, zoals reflectoren en zwaailichten. Denk ook aan een industrieel bord om uw werknemers en bezoekers attent te maken op de regels die ze moeten volgen op de bouwplaats. Zo moeten ze bijvoorbeeld veiligheidskleding aantrekken en een helm opzetten.

Onze experts raden het aanbod Skipper™ aan. Met de afzetlinthouders, pionnen en accessoires uit dit aanbod kan u vlot een kleine tot middelgrote zone afbakenen. Alle Skipper™ accessoires zijn compatibel met elkaar. U kan ook kiezen voor een stevigere afbakening met dranghekken die het risico op indringers vermindert.