Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Fietsrekken

Advies nodig? Advies nodig? Waarom fietsenrekken installeren? Volgens de huidige wetgeving moeten alle nieuwe gebouwen die gebruikt worden als kantoor, uitgerust zijn met minstens één ruimte om fietsen veilig te stallen.
Door een fietsrek te plaatsen aan uw bedrijf, voldoet u aan de wettelijke verplichtingen. Bovendien wordt de fiets steeds populairder als vervoermiddel om naar het werk te komen.

26 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Bij elk bedrijf hoort een fietsenstalling


Een fietsenstalling aan uw gebouw of op uw parkeerruimte zorgt ervoor dat uw medewerkers hun tweewieler veilig kwijt kunnen.
 • U voldoet aan een wettelijke verplichting.

 • U moedigt naar het werk fietsen aan.

 • U verhoogt de veiligheid.

 • U voorkomt fietsendiefstal.

Wilt u uw fietsenstalling graag droog houden? Neem dan een kijkje bij onze overkappingen voor fietsenstallingen. Een fietsrek van Seton is de ideale oplossing als u uw werknemers en bezoekers een veilige fietsenstalling wilt bieden.
 • Uw parkeerruimte ziet er netjes en opgeruimd uit.

 • Onze modellen bieden een esthetische oplossing.

 • De fietsrekken zijn vlug en gemakkelijk te plaatsen.

 • U kunt meerdere rekken naast mekaar plaatsen naargelang van het aantal fietsers.

 • Fietsrekken met verschillende hoogtes voorkomen de sturen in elkaar haken.

 • We hebben modellen met een extra beugel voor antidiefstalbeveiliging.

 • Sommige van onze fietsrekken zijn verkrijgbaar in kits met bijbehorend bord.

Enkelzijdige staande fietsrekken met grondbevestiging

Het enkelzijdige fietsenrek met houten poten voor grondbevestiging en het elegante, enkelzijdige fietsenrek voor grondbevestiging zijn niet alleen praktisch, ze hebben ook een modern ontwerp. In de beugel voor fietsenrek en het fietsenrek 5 plaatsen met beugels tussenin staan de fietsen stabiel en is er veel ruimte tussen. Ze zijn ideaal om een antidiefstalslot aan vast te maken. Het eenvoudige fietsenrek in spiraalvorm en het duurzame fietsenrek in spiraalvorm zijn stevig, weerbestendig, mooi om te zien en geschikt om veel fietsen in te plaatsen. Het design fietsenrek met 2 niveaus wordt een echte blikvanger op uw parkeerruimte.

Dubbelzijdige staande fietsrekken met grondbevestiging

Het voordelige dubbelzijdige fietsenrek voor grondbevestiging is een universeel model, geschikt voor alle soorten fietsen. Ook het klassieke dubbelzijdige fietsenrek voor grondbevestiging is geschikt voor alle fietsen. Het is het ideale model voor scholen, overheidsinstellingen en fabrieken. Een ander type is het hoge, dubbelzijdige fietsenrek voor grondbevestiging. Als het wat eleganter mag zijn, kies dan voor het retro dubbelzijdige fietsenrek voor grondbevestiging. Dit model is ideaal om te integreren in een stedelijke omgeving. Het vormt bijvoorbeeld een geweldig duo met de klassieke zitbank met houten latten en gietijzeren poten.

Staande fietsrekken met muurbevestiging

Als u niet veel plaats hebt, kan een fietsrek aan de muur de oplossing zijn. Te beginnen met dit klassieke fietsenrek voor muurbevestiging. U hebt de keuze tussen een 90°-model voor het stallen met het voorwiel in het rek en een 45°-model voor het afwisselend stallen met voor- en achterwiel.Ook handig is de zwenkbare fietsklem voor muurbevestiging. Die is per stuk te koop, zodat u er precies zo veel kunt hangen als u wilt. Als het fietsrek tegen de muur geklapt wordt, is de plaats volledig vrij. Ook van de modulaire fietsklem voor grond- of muurbevestiging plaatst u er zo veel u wilt naast elkaar.

Hangende fietsrekken

Nog meer ruimte besparen? Dat kan met het robuuste fietsophangsysteem met fietshaken (met of zonder bord) voor 4 of 6 fietsen. Er is voldoende afstand tussen de haken van het fietsrek om te voorkomen dat de fietsen elkaar raken. Ook het fietsophangsysteem met 6 plaatsen neemt bijzonder weinig plaats in. Het is een stevige constructie van verzinkt staal met rechthoekige buizen. Dit fietsrek neemt minder plaats in omdat de grond vrij blijft, maar ook dankzij de afwisselende diepte van de muurhaken.

Steps en mountainbikes

Een step past niet zo gemakkelijk in een gewoon fietsrek. We zouden Seton niet zijn als we daar geen aparte oplossingen voor in huis hadden. De houder voor step heeft drie gleuven met verschillende lengtes en breedtes, geschikt voor steps met verschillende types wielen. U kunt hem gewoon los op de grond plaatsen of vastmaken met schroeven van 6 mm. De houders kunnen langs de zijkant aan mekaar geschoven worden om bijvoorbeeld een zigzaggende rij te creëren waarbij de sturen niet in elkaar haken. Het rek voor steps met 6 houders is een innovatief systeem voor een veilige stalling. De klemmen houden de steps vast zodat ze blijven rechtstaan. U kunt de houder daarna vergrendelen naar wens met een slot. Verschillende van onze fietsrekken verkopen we ook in een aangepaste versie voor mountainbikes, bijvoorbeeld het fietsenrek (2 hoogtes) met of zonder bijbehorende signalisatie.

Meer informatie over onze fietsrekken? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.