Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Fietsrekken

Milieuvriendelijk, gezond en aangenaam, de fiets is het vervoersmiddel dat steeds meer populair wordt bij werknemers. Moedig hen door beveiligde ruimtes te voorzien waar zij hun fiets kunnen achterlaten. Om u op weg te helpen, biedt Seton u een breed assortiment aan van fietsenrekken aan, wand- of grondmodel, met verschillende capaciteiten, en makkelijk te plaatsen op uw parkings of in de Overkappingen voor fietsen en motoren .

25 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Alle nieuwe gebouwen, die gebruikt worden als kantoor, moeten voorzien van tenminste één ruimte om fietsen veilig te kunnen stallen. Ook de regering is hier grote voorstander van en heeft daarom een "fietsvergoeding" ontwikkeld. Er worden ook steeds meer maatregelen getroffen om de wegcode aan te passen en zo het verkeer tussen automobilisten en fietsers te vergemakkelijken.

Om deze praktijken te bevorderen en om aan de legale verplichtingen te beantwoorden, stelt Seton u een breed gamma fietsenrekken voor die makkelijk kunnen worden geïnstalleerd op uw parkings of in een fietsenstalling. De rekken kunnen 3 tot 16 fietsen over 1 of 2 niveaus bevatten. Richt uw fietsenpark in naargelang de beschikbare ruimte.

Plaats tekort? Kies voor een fietsenrek om aan de muur te bevestigen! Dit systeem neemt minder plaats in beslag en zorgt voor een vlotter verkeer.
In zones waar het risico op diefstal aanzienlijk is, zijn er ook onze Hangsloten voor lockout .