Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Speciale verf voor grondmarkering

Afhankelijk van de context waarin de verf wordt gebruikt, dient die bepaalde eigenschappen te vertonen. Seton stelt u hier een waaier voor aan speciale verf, gaande van verf met een hoge weerstand tot magnetische of roestwerende verf. Voor een voorlopige signalering, raadpleeg onze pagina’s Tijdelijke markeringsverf voor werven .

5 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

In een veeleisende of strikte omgeving is het soms nodig om beroep te doen op speciale verf met relevante eigenschappen. Bijvoorbeeld: op een weinig verlichte plek is fluorescerende verf een handige keuze, terwijl in een zone met veel verkeer eerder geopteerd wordt voor verf met een hoge weerstand tegen slijtage.

Anderzijds is het ook mogelijk de aankoop de te doen van galvaniserende verf die metaal beschermt tegen corrosie en oxidatie en zo de duurzaamheid verhoogt. Dit heeft vooral ook niet-verwaarloosbare gevolgen omtrent de kosten op lange termijn.

Voor dit type vereisten heeft Seton voor u een assortiment gekozen van speciale verf die u in staat stelt het hoofd te bieden aan talrijke voorschriften of beperkingen.

Om de verf in alle veiligheid te gebruiken, raden wij u aan onze pagina’s te raadplegen besteed aan Werk- en veiligheidshandschoenen , Handschoenen voor precisiewerk alsook Beschermende overalls .

Wij nodigen u tevens uit om onze pagina’s door te bladeren gewijd aan Lijnentrekkers en verfaccessoires .