x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Toughstripe™ rub-on vloertape met ruimte tussen de vormen

Vormen met vaste tussenruimten die eenvoudig aan te brengen zijn.
  • De strepen, cirkels en pijlen zijn vooraf op afstand gezet op het transferlint wat de plaatsing makkelijk maakt, met telkens evenveel ruimte tussen de vormen.
  • Plaatsing via droge overdracht.
Bekijk de volledige productomschrijving

Toughstripe™ rub-on vloertape met ruimte tussen de vormen

Duurzame Stickers voor internationaal transport "Beperkte hoeveelheid, LQ11"
€ 119,00 Incl. BTW: € 143,99

Ref.

Verpakking : Per rol van 46
Prijs Excl. BTW Totaalbedrag

Omschrijving

Toughstripe™ rub-on vloertape met ruimte tussen de vormen

  • Met onze markeringsproducten markeert u uw gangpaden, doorgangen en opslagplaatsen, alsook belangrijke veiligheidsuitrustingen en uitgangen. Een duidelijke grondmarkering zorgt ervoor dat uw werknemers en/of bezoekers eenvoudig hun weg vinden doorheen uw gebouwen, en waarschuwt hen voor eventuele gevaarlijke zones. Doordat wij u verschillende kleuren vloertape en grondverf aanbieden, kunt u uw eigen kleurcode creëren, waardoor de boodschap van uw grondmarkering nog duidelijker wordt.
  • De ToughStripe™ markeringsproducten zijn 1. uiterst duurzaam: Bespaar tijd op het vervangen van beschadigde of versleten markering. Bestand tegen druk verkeer met vorkheftrucks zonder te scheuren of los te laten. De geringe dikte vermijdt krassen en strepen door trekkers, heftrucks, ... Vervaardigd uit ruwe polyester en een zeer sterke lijm. 2. Eenvoudige aan te brengen: Snel en homogeen aangebracht in rechte lijnen, zonder hulp van andere personen. Kan eenvoudig door één persoon worden aangebracht. De harde polyester met liner vermijdt het uitrekken van de strook of de vormen, en vermindert vouwen en onregelmatige lijnen. Geen speciale voorbereiding van de vloer vereist, enkel reiniging met een normaal reinigingsmiddel. 3. Eenvoudig te verwijderen: Verwijder en herpositioneer uw markering op eenvoudige wijze zonder de vloer te beschadigen en zonder resten achter te laten. Scheurt niet in stukken tijdens bij verwijdering, komt in één stuk los. Komt los zonder lijmresten achter te laten en beschadigt de vloer niet.
  • Ontdek ons volledige aanbod aan LEAN Vloermarkering indien u een andere vloermarkering wenst.
Type Cirkel, Gestreept, Pijl.
Kleur Blauw, Geel, Groen, Rood, Wit, Zwart.

Specificaties

Documentatie

Praktische gidsen & gebruiksaanwijzingen

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten