Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden ringleiding voor slechthorenden

Met behulp van een informatiebord kunt u aan slechthorenden duidelijk maken dat uw bedrijf beschikt over een aangepaste uitrusting. Het pictogram geeft onder andere weer dat u een ringleiding systeem heeft, waardoor de persoon zijn omgeving ook op een auditieve manier kan waarnemen. U kunt ook aanduiden dat uw site beschikt over een telefoon met geluidsversterker. Ontdek al deze producten in dit gamma!

4 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Seton heeft voor u een gamma borden uitgekozen die de aanwezigheid weergeeft van een ringleiding systeem voor slechthorenden.
Een ringleiding zorgt ervoor dat slechthorenden met een hoortoestel geluid en gesprekken kan horen zonder storend omgevingsgeluid (het hoortoestel moet daarbij op de T-stand staan).

In dit gamma vindt u verder een pictogram dat de aanwezigheid van een telefoon met geluidversterker aanduidt. Zo kunnen slechthorenden ook via dit communicatiesysteem op een comfortabele manier communiceren.

Ontdek ook onze andere producten omtrent toegankelijkheid. U vindt alles in ons gamma Toegankelijkheid voor personen met een handicap .