x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Personaliseerbare CLP-stickers "Acute toxiciteit categorie 4 (bijtend, irriterend, sensibilisatie van de ogen/oogletsel)" - GHS07

Voor een handmatige, nette en bestendige identificatie.
  • Etiketten met symbool en zone om manueel in te vullen om de naam van het product, een te nemen voorzorg of enige andere informatie aan te geven.
  • De zone om in te vullen, is zelflaminerend. Eenmaal de boodschap is geschreven, bedekt een fijne laag de boodschap om ze te beschermen tegen aantasting.
Bekijk de volledige productomschrijving

Personaliseerbare CLP-stickers "Acute toxiciteit categorie 4 (bijtend, irriterend, sensibilisatie van de ogen/oogletsel)" - GHS07 Promo

Fietsbeugel met 2 klemmen

€ 30,90

€ 25,03 Incl. BTW: € 30,29

Ref.

Verpakking : Per pakket van 60

Omschrijving

Personaliseerbare CLP-stickers "Acute toxiciteit categorie 4 (bijtend, irriterend, sensibilisatie van de ogen/oogletsel)" - GHS07

  • Nieuwe identificatiesymbolen voor gevaarlijke stoffen volgens het GHS (Globally Harmonized System of globaal geharmoniseerd systeem).
  • De CLP-regelgeving (wat staat voor 'Classification, Labelling and Packaging', of indeling, etikettering en verpakking) maakt de toepassing van de aanbevelingen van het GHS mogelijk in Europa.
  • Etiketten met een GHS-symbool en een blanco deel om in te vullen (met de naam van het product, een waarschuwing of andere noodzakelijke informatie) met behulp van een Permanent marker Brady met dunne punt - 0.5 of 1 mm .
  • Het blanco deel is zelflaminerend om uw informatie te beschermen tegen schuren, water, ...
Afm. H 150 x B 180 mm, H 42 x B 32 mm, H 95 x B 80 mm.

Specificaties

Documentatie

Leveringsinformatie

Leveringskosten

  • € 9,90
  • GRATIS* vanaf € 99,00 excl. BTW.

De leveringskosten hierboven vermeld gelden enkel voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten