x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Standaard voor kurkbord, wit bord en moduleerbare tentoonstellingsroosters

Geef uw doelstellingen, de follow-up en de bereikte objectieven weer en motiveer zo uw personeel.
  • Paal in metaal gelakt met epoxyaluminium.
  • Hoogte: 2000 mm. Ø: 30 mm. Achterste poot 500 mm.
Bekijk de volledige productomschrijving

Standaard voor kurkbord, wit bord en moduleerbare tentoonstellingsroosters

Brandveiligheidsposters - De brandblussers
€ 96,60 Incl. BTW: € 116,89

Ref.

AFFR P
Verpakking : Per stuk
Offerte aanvragen

Omschrijving

Standaard voor kurkbord, wit bord en moduleerbare tentoonstellingsroosters

  • Het is belangrijk om werknemers in te lichten over interessante initiatieven, de opvolging van de prestaties, behaalde doelstellingen en erkende verwezenlijkingen en inspanningen. Het maakt het mogelijk voor teams om zich op de bedrijfsdoelstellingen te concentreren, de verantwoordelijkheid van het personeel te verhogen, de prestaties op te volgen in realtime en de betrokkenheid van de werknemers te verbeteren.
  • Wat betekent LEAN ? LEAN is een methode waarbij continu op elk niveau van een bedrijf wordt nagegaan of er verlies geëlimineerd kan worden. Doelstelling: de klant een kwaliteitsvol aanbod leveren binnen een optimale termijn en met een optimale service, tegen de laagst mogelijke prijs. Om dit te bekomen, is het belangrijk om in staat te zijn de interne processen op een objectieve manier te beschrijven door mogelijke verliezen te identificeren en te elimineren.
  • Stel uw presentatiesysteem samen met een Magnetisch, dubbelzijdig whiteboard, combineerbaar met prikbord en rooster of Prikbord, combineerbaar met whiteboard en rooster en een Mobiele presentatiewand .

Specificaties

Afm.
H 2000 mm
Afwerking
Gelakt
Beschrijving
Diameter: 30 mm, zelfrechtende voet: 500 mm
Kleur
Aluminium
Materiaal
Gelakt aluminium
Toepassingsgebied
Binnen
Verpakking
Per stuk

Documentatie

Tips & Tricks

Informatie Het is belangrijk om werknemers te informeren over belangrijke initiatieven, de opvolging van prestaties, de bereikte doelen, de erkenning van verwezenlijkingen en inspanningen. Het maakt het mogelijk voor teams om zich op de bedrijfsdoelstellingen te concentreren, de verantwoordelijkheid van het personeel te verhogen, de prestaties op te volgen in realtime en de betrokkenheid van de werknemers te verbeteren.

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering