x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Houder met zuignap voor Skipper™ accessoires - SKIPPFIX3

Voor glazen of zeer gladde oppervlakken.
  • Bevestig de Skipper™ PBM dispenser of zakkenhouder op een glad oppervlak met behulp van deze robuuste houder met zuignap.
  • Dit product is robuuster dan de standaardhouders van Skipper™, om de zwaarste accessoires uit het Skipper™ gamma te kunnen ondersteunen.
  • Schuif de houder van de zakkenhouder of van de PBM dispenser op deze houder met zuignap, en uw product is klaar voor gebruik!
Bekijk de volledige productomschrijving

Houder met zuignap voor Skipper™ accessoires Promo

ANSI Z535-stickers - Risico om vast te raken - Handen op afstand houden

€ 21,90

€ 20,37 Incl. BTW: € 24,65

Ref.

SKIPPFIX3
Verpakking : Per stuk
Offerte aanvragen

Omschrijving

Houder met zuignap voor Skipper™ accessoires

  • In plaats van uw PBM dispenser met behulp van een tussenstuk op een Skipper™ paal voor Skipper™ bakens met afzetlint te bevestigen, kunt u de dispenser ook direct op deze houder met zuignap plaatsen. Op die manier kunt u uw dispenser aan een glazen oppervlak hangen, waardoor u plaats wint binnen uw bedrijf. Bovendien zorgt deze oplossing ervoor dat u een dispenser of afvalbak kunt voorzien vlakbij de plaats waar dat nodig is.
  • Deze soort zuignaphouder werkt op dezelfde manier als de Houder met zuignap voor baken Skipper™ XS , maar die laatste is meer geschikt voor kleine accessoires, zoals bijvoorbeeld de Flaconhouder Skipper™, speciaal voor zeepflacon . Om de zuignaphouder te bevestigen 1/ tilt u het ventiel op, 2/ plaatst u de zuignap op het gladde of glazen oppervlak en 3/ drukt u het ventiel terug naar beneden. De houder hangt nu vast aan het oppervlak.
  • Vul deze dispenser met bijvoorbeeld onze Oordoppen of Veiligheidsbrillen , om deze PBM ter beschikking te stellen van uw werknemers of bezoekers.
  • Als u op zoek bent naar vuilniszakken om te gebruiken met uw Skipper™ zakkenhouder, raadpleeg dan ons gamma Vuilnisbakken en containers .

Specificaties

Afm. H 180 x B 166 x D 62 mm
Gewicht 172 g
Kleur Oranje/Zwart
Merk Skipper™
Verpakking Per stuk

Documentatie

Tips & Tricks

Leveringsinformatie

Leveringskosten

  • € 9,90
  • GRATIS* vanaf € 99,00 excl. BTW of bij betaling met creditcard zonder minimumbedrag.

De leveringskosten hierboven vermeld gelden enkel voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten