Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Vergrendelingen voor elektrische gevaren

Voor de uitvoering van werken of ingrepen zonder stroomspanning op een elektrische installatie (stroomonderbrekers, schakelaars, …) raadt Seton u de vergrendeling aan van dat deel van de installatie waar het personeel moet ingrijpen. De elektrische vergrendeling van machines, apparatuur of materiaal is bestemd om het personeel te beschermen tegen een ongeval.

20 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Materiaal  
Nylon(3)
Nylon/Staal(2)
Polyethyleen(2)
Polypropyleen(2)
Nylon versterkt met glasvezel(1)
Thermoplast(1)
Nylon/Polypropyleen(1)
Staal/Vinyl(1)
Polymeer(1)
Staal(1)
Polystyreen(1)
Polypropyleen / roestvrij staal(1)
Pvc/Staal(1)
PVC(1)
Diameter  
1.6 mm(1)
3.2 mm(1)
4 mm(1)
6.5 mm(1)
7mm(1)
Prijs  
Lager dan € 10(1)
€ 10 - € 20(6)
€ 20 - € 40(6)
€ 40 - € 60(3)
Hoger dan € 60(4)

Bij elektrische werken is het belangrijk uzelf uit te rusten met producten afgestemd op de elektrische vergrendeling die u zult uitvoeren. Er wordt reeds vaak gewezen op de risico’s verbonden aan een elektrische ingreep, maar de ernst blijft. Het is dus belangrijk om te beschikken over goed gereedschap en goede PBM.

- Goed gereedschap: om elke risico op elektrocutie te vermijden, stelt Seton u een gamma voor aan niet-geleidend Elektriciengereedschap . Het stelt u in staat om zonder risico’s herstellingen of onderhoud uit te voeren in een elektrische omgeving. Combineer dit niet-geleidend gereedschap met Gekleurde, isolerende hangsloten, compact .

- Goede PBM: moeten voldoen aan de vereisten van de productnormen. Rust uzelf uit met PBM voor elektriciteitswerkzaamheden , ontworpen zodat de stroom niet wordt doorgelaten.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten