Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Diverse transportboxen

Het vervoer van materiaal of uitrusting is vaak een bron van angst daar men nooit weet in welke staat de goederen hun bestemming zullen bereiken. Om deze angst te weren, stelt Seton u een gamma voor aan zeer resistente PELI-koffers die het veilig vervoer van uw materiaal (professioneel fototoestel, defibrillator, …) verzekeren.

2 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :

Vrees niet langer het vervoer van uw fragiele apparatuur en kies voor de rotatiegegoten PELI-koffer. Voor dit gamma heeft Seton de beste transportkoffers geselecteerd die een uitstekende bescherming van de inhoud aanbieden.

Beschikbaar in verschillende groottes zorgen deze koffers voor het vervoer van talrijk materiaal: gereedschap, elektronische toestellen (computers, tablets, …), breekbare goederen, …

Bepaalde modellen bezitten zelfs bijkomende veiligheidseigenschappen: waterdichtheid, stofbestendigheid, schokbestendigheid, en andere.

Accessoires worden u hier ook aangeboden, gaande van de stevige aktetas tot vochtabsorbeerders voor transportkoffers, extrabeschermend schuimrubber of veiligheidssloten. Op deze manier kunt u reizen met een rustig geweten en met de zekerheid dat uw materiaal wordt beschermd tegen hinder en schokken.

Om anderen beter te informeren over de te nemen voorzorgen omtrent uw bagage, kunt u deze voorzien van Verpakkingsetiketten, kantel- en schockindicatoren .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten