Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Gereedschap voor onderhoudspersoneel

Het onderhoud van uw gebouwen zorgt voor de instandhouding van een aangename werkplek en draagt bij aan de veiligheid van de loontrekkenden en bezoekers in uw onderneming. De werkgever is bij wet verplicht om de bedrijfsruimtes en het werkmateriaal te onderhouden en de hygiëne ervan te verzekeren. Om dit te doen wordt geschikt materiaal u door Seton aangeboden, zoals gereedschapskisten, zaklampen en waarschuwingsborden. Zo kan het onderhoud van uw ruimtes op doeltreffende wijze worden uitgevoerd.

29 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Prijs  
Lager dan € 50(3)
€ 50 - € 70(2)
€ 70 - € 80(13)
€ 80 - € 90(4)
Hoger dan € 90(7)

Voor een doeltreffende instandhouding en onderhoud van uw lokalen, stelt Seton u drie gamma’s aan producten voor:

- Schoonmaakproducten waarmee u uw vloer kunt voorbereiden alvorens deze te schilderen, door die te ontvetten, te schuren, … Uit te kiezen naargelang het type vloer dat u wenst te behandelen.

- Onderhoudsmateriaal dat een breed gamma bestrijkt aan producten zoals waarschuwingsborden “Gladde vloer” en “Gevaar” voor het afbakenen van werkruimtes en gereedschapskisten om uw herstellingen uit te voeren alsook handige accessoires zoals zaklampen en batterijen.

- PBM die onmisbaar zijn bij onderhoudswerken voor een optimale veiligheid. Het dragen van onder meer Veiligheidsschoenen en Handbescherming wordt sterk aangeraden om elke risico op een letsel of een ongeval te vermijden.

Wanneer u onderhoud uitvoert in een opslagplaats, doet u er goed aan om de gevarenzone af te bakenen met onze Afzetpalen voor magazijn om incidenten, zoals uitglijden en botsingen, te vermijden.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten