x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Personaliseerbare stickers

Omschrijving

Personaliseerbare stickers

  • Deze zelfklevende etiketten, die kunnen worden gepersonaliseerd met uw tekst, zijn ideaal voor identificatie en markering tijdens uw inventarisaties en inspecties.
  • Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren en zijn erg handig om de verschillende boodschappen van uw bedrijf in de verf te zetten.
  • Om aan verschillende behoeften te voldoen, zijn er verschillende materialen verkrijgbaar:
Het zelfklevend papier is een economische oplossing voor binnen. Het is geschikt voor tijdelijk, korte etiketteringen, zoals voor reclame of op verpakkingen.
De vinyl versie garandeert een langere levensduur van de sticker en dus perfect geschikt voor magazijnomgevingen. Vinyllabels kunnen worden gebruikt om goederen te beheren tijdens opslag en inventarisaties. Daarnaast kunnen ze ook nuttig zijn om de kalibratie van kleine instrumenten en apparaten te controleren.
Fluorescerend papier geeft de etiketten meer zichtbaarheid overdag, zodat u belangrijke berichten in de verf kunt zetten. Geschikt voor markeringen van korte duur en binnengebruik. Ronde rode sticker met witte tekst Stop
  • Dankzij de verschillende beschikbare kleuren kunt een kleurcode op maat creëren voor een optimaal beheer van uw voorraad en materialen.
  • - De etiketten hebben een permanente kleeflaag aan de achterkant, waardoor ze aan de meeste oppervlakken hechten.
  • Het is mogelijk om tekst op het ticket aan te brengen met permanente markers, bijvoorbeeld een inspectiedatum.
Roller voor aandrukken stickers

Met onze rol kunt u de stickers aandrukken voor een perfecte hechting aan de ondergrond. Om oude labels snel en zonder lijmresten te verwijderen kunt u onze schraper gebruiken. Bekijk ons volledige gamma personaliseerbare etiketten.

Bekijk onze FAQ over de online personaliseringstool of contacteer onze klantendienst op 0800 020 5886 of per mail op contact@seton-signalering.nl. Ons team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij al uw projecten.

Documentatie

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering