x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Personaliseerbare signaleringsborden van pvc

Creëer online uw borden: kies een bord met tekst of een bord met tekst en logo, de kleur(en) en de gewenste boodschap voor een versie volledig op maat.
  • Gebruik de online tool hieronder om uw bord te creëren en meteen te bekijken.
  • Stap 1: Kies het soort personalisatie: 1 kleur: 1 achtergrondkleur + 1 tekstkleur naar keuze of 2 kleuren: 1 achtergrondkleur + 2 of meerdere kleuren voor tekst en/of logo (keuze uit 10 kleuren)
  • Stap 2: Kies de afmeting, de achtergrondkleur en de kleur van de boord indien u dit wenst. Kies een bord zonder voorgeboorde gaten (te bevestigen op een paal of met dubbelzijdige kleefband) of met voorgeboorde gaten in de 4 hoeken van het bord. Kies daarna de afwerking van de randen: recht of afgerond.
  • Stap 3: Voeg uw tekst toe. Indien u voor een bord met 2 of meer kleuren koos, kunt u meerdere tekstvelden toevoegen. U kunt voor elk tekstveld een andere kleur kiezen. Plaats de tekst waar u maar wil.
  • Stap 4: Indien u opteerde voor het model met tekst en logo, voeg dan uw logo in een gevectoriseerd formaat toe (.ai ; .eps ; .fh ; .cdr). De plaats van het logo is vrij te kiezen. Lees onze gids over logoformaten voor het uploaden van een logo met een optimale printkwaliteit.
Bekijk de volledige productomschrijving

Personaliseerbare signaleringsborden van pvc Personaliseerbaar

Omschrijving

Dankzij deze personaliseerbare borden van pvc kunt u een boodschap naar keuze weergeven op uw site of in uw gebouw. Voeg uw tekst en uw bedrijfslogo toe in meerdere kleuren, keuze uit 10 kleuren (wit, blauw, geel, oranje, groen, rood, grijs, paars, bruin en zwart). Gebruik de online tool om uw bord te creëren en meteen te bekijken. Bekijk deze voorbeelden die de verschillende mogelijkheden illustreren:

1 kleur: rode tekst op witte achtergrond met boord in dezelfde kleur als de tekst.

1 kleur

2 kleuren: zwarte en rode tekst op witte achtergrond met zwarte boord.

2 kleuren

Tekst en logo: zwarte tekst op witte achtergrond met gevectoriseerd logo.

Tekst en logo

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten