x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Personaliseerbare etiketten voor veiligheidshelmen

Omschrijving

 • De etiketten kunnen een tekst en een logo bevatten: u kan bijvoorbeeld het logo en de naam van uw bedrijf op het etiket laten drukken. U kan eveneens de etiketten differentiëren door de namen van de werknemers erop te zetten. Zo kan u gemakkelijk de werknemers van elkaar onderscheiden en vinden de werknemers rapper hun eigen helm terug. De etiketten kunnen op elk type veiligheidshelm gekleefd worden. De labels zijn vervaardigd uit gelamineerd polyester, waardoor ze erg bestand zijn tegen slijtage.

  Er zijn drie mogelijkheden om uw etiket in te delen en te ontwerpen. U kan opteren voor :

  1. Alleen tekst: U kan tot 21 karakters plaatsen per etiket, verdeeld over drie lijntjes. Daarnaast kan u nog een achtergrondkleur selecteren. U heeft keuze uit: zwart, blauw, bruin, groen, grijs, geel, oranje, paars, rood en wit.
  2. Tekst en logo of logo alleen: hierbij kan u slechts 1 lijntje tekst plaatsen en de achtergrond van het etiket is sowieso wit.

  Er zijn enkele beperkingen in de keuze van uw kleuren. Zo kan u enkel een witte tekst plaatsen op een zwarte, blauwe, bruine, grijze, groene, gele, oranje, paarse of rode achtergrond. Een zwarte tekst kan je dan weer plaatsen op een grijze, gele, oranje en witte achtergrond.

  Als u op elk etiket verschillende logo’s, opschriften of achtergrondkleuren wil gebruiken, contacteer dan onze klantendienst en stuur een Excelbestand op met de verschillende karakteristieken per etiket.

  Het etiket bezorgt de werknemers geen enkele last tijdens het werken en is ideaal voor tijdelijke werkzaamheden aangezien het niet permanent is.

Documentatie

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten