Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Absorptiemiddelen voor vloeistoffen

Blijf uw gemorste producten de baas aan de hand van industriele absorptiemiddelen voor vloeistoffen, om de goede staat van uw machines, uitrusting en personeel te behouden. Daarvoor vindt u in dit gamma verschillende soorten absorptiemiddelen, gaande van absorberende matten tot volledige antiverontreinigskits met opvangbak. Ontdek snel de verschillende oplossingen die u voorgesteld worden door Seton!

Welk type absorptiemiddel zoekt u?

29 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Dit gamma werd door Seton samengesteld om u universele industriële absorptiemiddelen voor vloeistoffen te kunnen aanbieden. Hun veelzijdigheid is hun grootste troef omdat ze zeer veel verschillende chemische producten kunnen neutraliseren (desondanks raden wij u aan om te controleren of uw product niet tot de uitzonderingen behoort, zoals zeer aggressieve zuren of bijtende vloeistoffen).

Met deze absorptiemiddelen kunt u bijgevolg het uitlopen van chemische stoffen op uw bedrijfsvloeren stoppen, alsook in milieu's waar de verontreiniging blijvend zou kunnen zijn. Door voor dit type absorptiemiddel te kiezen vermijdt u dus vervuiling, alsook het risico op verwondingen als gevolg van een val veroorzaakt door dit soort gevaarlijke vloeistoffen. Bovendien is een goed beheer van milieugevaarlijke vloeistoffen één van de ecologische prioriteiten waarop elke bedrijf moet inzetten om het milieu te behouden en te kiezen voor een beleid van duurzame ontwikkeling.

Signaleer de aard van uw voorradige en/of vervoerde goederen door de Identificatie van gevaarlijke producten .
Neem ook zeker een kijkje in ons assortiment van Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM om rechtstreeks contact te vermijden.
Doorloop ook ons assortiment van EHBO en Verzorging om te kunnen reageren indien er zich toch een ongeluk voordoet.