Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Absorberende producten voor oliën en koolwaterstoffen

Voor bedrijven die actief zijn in de industrie en te maken hebben met de behandeling van oliën en koolwaterstoffen, is het belangrijk om te beschikken over het nodige materiaal om deze vloeistoffen te absorberen indien er per ongeluk mee wordt gemorst. Daarom heeft Seton voor u een gamma ontwikkeld dat volledig in het teken staat van absorptiemiddelen voor oliën en koolwaterstoffen. Ontdek snel dit aanbod en voorkom een ramp!

30 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Elk bedrijf dat contact heeft met koolwaterstoffen en oliën dient zich uit te rusten met de geschikte absorptiemiddelen. Daardoor kan vervuiling door het per ongeluk morsen van (milieu)gevaarlijke vloeistoffen vermeden worden, zowel in magazijnen als op specifieke interventieplaatsen.

Daarom heeft Seton voor u een een breed aanbod van absorptiemiddelen voor oliën en koolwaterstoffen geselecteerd, alsook verschillende antiverontreinigingskits om aan diverse vereisten te beantwoorden.

De strijd tegen het morsen van koolwaterstoffen en oliën voorkomt milieuvervuiling en geeft zo de waarden van uw bedrijf weer met betrekking tot duurzame ontwikkeling. Bovendien worden werkongevallen vermeden omdat het risico op een glijpartij door deze kleverige vloeistoffen wordt verminderd.

De voorgestelde oplossingen zijn zeer gevarieerd, gaande van absorptieslangen, -kussens, en -rollen tot de drijvende en ontvouwbare absorende versperringen. Zo bestaat er voor elk probleem een oplossing, hier verkrijgbaar bij Seton.

Signaleer de aard van uw voorradige en/of vervoerde goederen met producten voor de Identificatie van gevaarlijke producten .
Neem ook zeker een kijkje in ons assortiment van Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM om rechtstreeks contact te vermijden.
Doorloop ook ons assortiment van EHBO en Verzorging om te kunnen reageren indien er zich toch een ongeluk voordoet.