x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Skipper™ afzetlinthouder

Milieuvriendelijk, voordelig en herbruikbaar.
 • Kegeltop met afbakeningslint om afsluitingen te plaatsen.
 • Beschikken over drie openingen om andere linten aan te bevestigen.
 • Te gebruiken met verzwaarde kegels of palen.
Bekijk de volledige productomschrijving

Select Options

Bekijk alle referenties (11)

Skipper™ afzetlinthouder

Verticale gebodsborden en -stickers ISO 7010 - Aarding verplicht - M005
€ 92,90 Incl. BTW: € 112,41

Ref.

Aantal Excl. BTW Totaalbedrag

Omschrijving

Skipper™ afzetlinthouder

 • Deze Skipper™ afzetlinthouders zijn duurzaam, polyvalent en robuust, en worden gebruikt om een zone af te bakenen.
 • Dankzij de veelzijdigheid (zowel voor binnen- als buitengebruik), kunnen ze in vele domeinen gebruikt worden: in de bouw, in het verkeer, op luchthavens, in supermarkten, in winkelcentra, enz.
 • U kunt heel snel en eenvoudig een zone afbakenen door het uittrekbare waarschuwingslint af te rollen en het uiteinde te bevestigen aan een volgende baken.
 • De lengte van het uittrekbare lint kan geregeld worden met het remsysteem: via de knop op de buitenkant blokkeert u het lint op de gewenste lengte.
 • De knop waarmee u het lint blokkeert, zorgt er ook voor dat de pion zeer stabiel is en dat het afzetlint perfect gespannen blijft, zelfs bij veel wind.
 • De zwarte clip aan het uiteinde van het lint kan ook op het lint zelf geplaatst worden. Zo hoeft u geen tweede paal of houder te voorzien!
 • Deze houders met afzetlint kunnen zowel bevestigd worden op een Wandhouder voor Skipper™ afzetlinthouder als op een Paal voor Skipper™ afzetlinthouder .
 • Bovendien kunt u deze bakens niet alleen bevestigen op onze Skipper™ kegels maar ook op al onze andere werfkegels.
 • Om de zichtbaarheid van uw afbakening te verhogen, kunt u het deksel van het baken verwijderen en een Dagslaper met ledlamp voor Skipper™ afzetlinthouder plaatsen. Indien u geen licht, maar een bepaalde boodschap wilt plaatsen, kunt u ervoor kiezen een Documentdisplay voor A4-bord, voor Skipper™ afzetlinthouder te bevestigen.
 • Ontdek ook ons gamma aan Compacte Skipper™ XS afzetlinthouder : hier vindt u bakens terug die niet zozeer op kegels of palen bevestigd worden, maar eerder op wandhouders zoals bijvoorbeeld onze Houder met klem voor Skipper™ XS afzetlinthouder .
 • Om de veiligheid van uw werknemers te garanderen op de werf, is het van groot belang om persoonlijke beschermingsmiddelen te voorzien. Neem daarom zeker een kijkje in ons gamma aan Veiligheidshelmen en Fluorescerende werkkleding !
Beschrijving Met geel-zwart afzetlint, Met rood-wit afzetlint, Zonder lint.
Kleur Blauw, Grijs, Groen, Oranje, Rood.

Specificaties

Documentatie

Tips & Tricks

Referenties (11)

Bekijk meer

Klantenreviews

Geplaatst
Score
Review

Service: snelle levering

product: snelle levering............

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering