Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)
Onze nieuwe producten

Onze nieuwe producten

Wat is er nieuw bij Seton?

Het antwoord op die vraag lijkt voor de hand liggend. Wat is er nieuw? De veiligheidsproducten die recentelijk werden toegevoegd aan ons gamma. Maar bij Seton betekent “nieuw” niet alleen een nieuw product op de markt: elk nieuw product is namelijk een nieuwe manier om u als klant te helpen geld te besparen en tijd te winnen! Dankzij onze uitgebreide kennis van de markt weten wat uw noden zijn, waardoor we u innovatieve producten kunnen aanbieden die een oplossing bieden voor al uw problemen.

Hebt u zich al afgevraagd hoe u uw dagelijks terugkerende taken op het werk kunt optimaliseren? Zo ja, dan weet u waarover we het hebben! Een nieuw product moet het resultaat zijn van streven naar meer efficiëntie.

En omdat uw noden en problemen evolueren in functie van de wetgeving, de technologie, etc. hebben we deze themapagina met onze nieuwste producten gecreëerd. U vindt er alle producten die speciaal ontworpen zijn om uw professioneel leven gemakkelijk en veiliger te maken.

Wanneer wordt een product toegevoegd aan ons gamma?

Goedgekeurd door onze klanten
 • We verkopen het nog niet.
 • Het komt voort uit technologische veranderingen.
 • Er is een nieuwe wetgeving uitgekomen en het product helpt u eraan te voldoen.

Dat kunnen allemaal redenen zijn om een product toe te voegen.


Daarnaast stellen onze productexperts zich ook altijd eerst de volgende vragen:

 • Wat wilt u als klant?
 • Wat hebt u nodig?
 • Hoe kunnen wij u het leven gemakkelijker maken?

Die 3 vragen zijn essentieel om te bepalen of het product beantwoordt aan ons hoofddoel: voldoen aan uw noden.

We willen graag een groot assortimenten producten aanbieden op onze website, maar dat moeten natuurlijk producten zijn die u wilt kopen, die u nodig hebt en die –nog belangrijker– u het leven vergemakkelijken.

Wat is het engagement van Seton?

Bij Seton zijn we er trots op dat we experts zijn in veiligheid en gezondheid op het werk. In een wereld die constant evolueert, hebben we steeds de vinger op de pols. Of het nu gaat om een nieuw product op de markt, een wetswijziging of een technologische verandering, we zijn van alles op de hoogte! Zo kunnen we u altijd de juiste producten en het juiste advies aanbieden. Het is ons streefdoel dat u bij Seton altijd vindt wat u nodig hebt.

Door met u samen te zitten, weten onze experts wat u nodig heeft en welke moeilijkheden u dagelijks ondervindt. Met onze uitgebreide kennis van veiligheidsproducten, zoeken we altijd naar de beste oplossing voor u! Daarom zijn we steeds op zoek naar innoverende producten, die DE oplossing zijn voor UW problemen.

Hoe vinden we innovatieve en klantgerichte oplossingen?

Innovatieve producten zijn meer dan gewoon nieuw. Ze zijn praktisch, origineel en creatief. Gezondheid, veiligheid en efficiëntie zijn domeinen die constant evolueren. Daarom proberen we u niet alleen de nieuwste maar ook innovatieve producten aan te bieden. Om dat te kunnen doen, proberen we te begrijpen met welke problemen u geconfronteerd wordt, zodat onze productexperts u het geschikte product kunnen aanbieden dat uw probleem oplost.

Elk jaar gaan onze experts langs bij onze klanten om onze producten en de gebruikte procedures in actie te zien. Om ons aanbod te kunnen verbeteren, stellen we ons bij zo’n bezoek de volgende vragen:

 • Hebt u wijzigingen aangebracht?
 • Gebruikt u het product op een manier die wij niet kenden?
 • Ondervindt u problemen tijdens het gebruik?
 • Welke procedure volgt u voor en na het gebruik van onze producten?
 • Wat kunnen we hieruit leren?

Eenmaal we geïdentificeerd hebben welke onderdelen toe zijn aan verbetering, organiseren we focusgroepen met diverse demografische groepen. Zo verzamelen we kennis en informatie over hoe we het product kunnen verbeteren voor een optimaal gebruik. Daarna gaan we aan de slag, beginnen we te testen en herontwikkelen we het product.

Hoe wordt een nieuw product een innovatief product?

Vaak is het iets heel simpels, zoals het materiaal veranderen of verschillende producten combineren. Innovatie bestaat er vaak in kleine wijzigingen te doen die de toekomst en het dagelijks gebruik door onze klanten veranderen. Soms is het nodig om grotere veranderingen door te voeren of een compleet nieuwe product te ontwikkelen dat nog niet op de markt te vinden is.

Ontdek onze recentste innovatie, het resultaat van uitgebreid denkwerk van ons team van experten: de Seton snelheidsdrempel, een revolutionair en feilloos product met een uniek, efficiënt en duurzaam bevestigingssysteem.

Seton snelheidsdrempel

Voor ons houdt het nog niet op wanneer we iets vinden dat u nodig hebt of dat u het (werk)leven gemakkelijker maakt. Daarna evalueren en verbeteren we constant het product, zodat we er een innovatief product van kunnen maken dat volledig voldoet aan uw verwachtingen en noden!