x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Onbreekbare verkeersspiegel voor stadsgebruik, zwart en wit

Verbetert de zichtbaarheid op kruispunten in een stedelijke omgeving.
  • Onbreekbare en onvervormbare veiligheidsspiegel, bestemd om de veiligheid te verhogen op kruispunten en plaatsen zonder zichtbaarheid (licht en gemakkelijk te plaatsen).
  • Bolling van 90° die u in staat stelt om te zien vanuit twee richtingen.
  • Geleverd met universele muur- en paalbevestigingen van 60 tot 90 mm doorsnede (getest om windstoten tot 183 km/u te weerstaan).
Bekijk de volledige productomschrijving

Onbreekbare verkeersspiegel voor stadsgebruik, zwart en wit

Tweedelig vergrendelingssysteem voor lockout kogelkranen
€ 428,50 Incl. BTW: € 518,49

Ref.

Verpakking : Per stuk
Prijs Excl. BTW Totaalbedrag

Omschrijving

Onbreekbare verkeersspiegel voor stadsgebruik, zwart en wit

  • Met deze verkeerspiegels verbetert u de veiligheid in de stad. Ze zijn geschikt voor gebruik aan kruispunten in de bebouwde kom en verbeteren de zichtbaarheid aan gevaarlijke kruispunten, uitgangen met weinig zichtbaarheid of parkeerterreinen.
  • Keuze uit 2 materialen:
  • ST20: Materiaal met 2 jaar garantie, heel sterk maar niet krasvast, schokvast, bestand tegen temperatuurschommelingen, behandeld tegen veroudering, lijst en achterzijde in recyclebaar materiaal.
  • ST50: Materiaal met 5 jaar garantie, heel sterk, onvervormbaar, schokvast, bestand tegen temperatuurschommelingen, behandeld tegen veroudering, antivandalisme, antigraffiti, lijst en achterzijde in recyclebaar materiaal.
Garantie 3 jaar, 5 jaar.
Kijkafstand 10 m, 15 m, 8 m.

Specificaties

Documentatie

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten