x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Muurrek voor hangsloten

Voor een overzichtelijke opberging en eenvoudige toegang.
  • U bewaart en vergrendelt uw hangsloten op slechts één plaats.
  • Het kleine model is geschikt voor maximum 6 hangsloten, het grote maximum 36.
  • Om aan de muur te bevestigen met schroeven.
Bekijk de volledige productomschrijving

Muurrek voor hangsloten

Duurzame Stickers voor internationaal transport "Beperkte hoeveelheid, LQ11"
€ 46,00 Incl. BTW: € 55,66

Ref.

Verpakking : Per stuk
Prijs Excl. BTW Totaalbedrag

Omschrijving

Muurrek voor hangsloten

  • Geleverd zonder hangsloten.
  • Elk jaar gebeuren er duizenden ongelukken tijdens onderhoudswerkzaamheden, doordat men de machines waaraan men werkt niet vergrendelt. De vergrendeling van uw machines (lockout) houdt in dat u ervoor zorgt dat het desbetreffende apparaat op geen enkele energiebron meer is aangesloten, en dat het bedieningsmechanisme fysiek vergrendeld wordt. Op die manier kan men in alle veiligheid reparaties of onderhoudswerken uitvoeren.
  • Zorg met dit muurrek voor een overzichtelijke opberging van uw Hangsloten voor lockout . Op die manier raakt u uw hangsloten niet kwijt, en vindt u snel het slot dat u nodig heeft voor uw vergrendelingssysteem.
  • Dit muurrek is bedekt met een laag rood plastic, waardoor het opvalt binnen uw bedrijf. Bovendien is het beschikbaar in verschillende afmetingen.
  • Plaats in de nabijheid van dit muurrek ook een Bord met houders voor hanglabels, 10 vakken , zodat u in de buurt van uw lockout uitrusting ook eenvoudig en snel toegang heeft tot uw Signalering van vergrendeling .
Afm. H 57.2 x B 76.2 x D 31.8 mm, H 76.2 x B 406 x D 31.8 mm.

Specificaties

Documentatie

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten