x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Prikbord, combineerbaar met whiteboard en rooster

Geef uw doelstellingen, de follow-up en de bereikte objectieven weer en motiveer zo uw personeel.
Bord voor gebruik van duimspijkers. Kader uit geanodiseerd aluminium.
Bekijk de volledige productomschrijving

Prikbord, combineerbaar met whiteboard en rooster

Onderbalk voor hoogtebegrenzer met reflecterende stroken
€ 204,80 Incl. BTW: € 247,81

Ref.

AFFR L
Verpakking : Per stuk
Offerte aanvragen

Omschrijving

Prikbord, combineerbaar met whiteboard en rooster

  • Het is belangrijk om werknemers in te lichten over interessante initiatieven, de opvolging van de prestaties, behaalde doelstellingen en erkende verwezenlijkingen en inspanningen. Het maakt het mogelijk voor teams om zich op de bedrijfsdoelstellingen te concentreren, de verantwoordelijkheid van het personeel te verhogen, de prestaties op te volgen in realtime en de betrokkenheid van de werknemers te verbeteren.
  • Wat betekent LEAN ? LEAN is een methode waarbij continu op elk niveau van een bedrijf wordt nagegaan of er verlies geëlimineerd kan worden.
  • Doelstelling: de klant een kwaliteitsvol aanbod leveren binnen een optimale termijn en met een optimale service, tegen de laagst mogelijke prijs. Om dit te bekomen, is het belangrijk om in staat te zijn de interne processen op een objectieve manier te beschrijven door mogelijke verliezen te identificeren en te elimineren.
  • Stel uw presentatiesysteem samen met een Mobiele presentatiewand of Magnetisch, dubbelzijdig whiteboard, combineerbaar met prikbord en rooster .
  • Gebruik onze Gekleurde punaises om uw documenten te bevestigen.
  • Ontdek ook ons complete assortiment voor dit procedé LEAN - Visual Management .

Specificaties

Afm.
H 900 x B 1200 mm
Afwerking
Gelakt
Bevestiging
Op palen
Kleur
Aluminium
Materiaal
Geanodiseerd aluminium
Oriëntatie
Liggend
Toepassingsgebied
Binnen
Verpakking
Per stuk

Documentatie

Informatie Het is belangrijk om werknemers te informeren over belangrijke initiatieven, de opvolging van prestaties, de bereikte doelen, de erkenning van verwezenlijkingen en inspanningen. Het maakt het mogelijk voor teams om zich op de bedrijfsdoelstellingen te concentreren, de verantwoordelijkheid van het personeel te verhogen, de prestaties op te volgen in realtime en de betrokkenheid van de werknemers te verbeteren.

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering