x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Mobiel en moduleerbaar afzethek - EasyProtect

Compact in opsalg en met geïntegreerde signalering!
 • Een unieke, alles-in-één oplossing waarmee u een barrière van 5,84 meter lang kunt vormen om zowel binnen als buiten te gebruiken.
 • Met losse elementen die kunnen worden opborgen in het centrale element, dat 4 wieltjes heeft voor eenvoudig transport.
 • Verkrijgbaar in verschillende kits, met retroreflecterende stroken en verschillende A4-borden.
Bekijk de volledige productomschrijving

Select Options

Bekijk alle referenties (32)

Mobiel en moduleerbaar afzethek - EasyProtect Nieuw

Informatieborden en -stickers (blauw) "Afval in de vuilnisbak werpen"
€ 499,99 Incl. BTW: € 604,99

Ref.

Aantal Excl. BTW Totaalbedrag

Omschrijving

Mobiel en moduleerbaar afzethek - EasyProtect

 • Wat is het voordeel van dit moduleerbare veiligheidshek in vergelijking met een klassiek afzethek?

  Het Easyprotect-afzethek is een uniek en innovatief product dat ontworpen werd door Seton om een oplossing te bieden voor alle mogelijke toepassingen van een afzethek.
 • Ten eerste is het systeem moduleerbaar: u kiest zelf de lengte en hoe of in welke vorm u de barrière plaatst (in de lengte, rond een gat, in een hoek …). Dat is mogelijk dankzij de 8 (4 x 2) losse elementen waaruit de standaardversie bestaat. Daarbovenop kunt u onbeperkt extra elementen toevoegen, om zo gewenste lengte te bereiken. De 8 elementen kunnen opgeborgen worden in het centrale, negende element, waardoor het geheel heel gemakkelijk te verplaatsen is. Ook de wieltjes dragen bij aan de mobiliteit van dit barrièresysteem.
 • Daarnaast hebt u voor extra zichtbaarheid de mogelijkheid om op elk van de elementen retroreflecterende stroken aan te brengen. Op die manier is uw hek zichtbaar bij slecht of weinig verlichte omstandigheden.
 • Als extra troef kunt u het hek personaliseren met uw eigen signalering: elk element bevat namelijk langs beide kanten een gleuf om een A4-bord in te schuiven. Bekijk zeker onze voorgemaakte kits inclusief een set A4-borden.
 • Voor welke toepassingen is deze veiligheidsbarrière geschikt?

  Deze opvouwbare barrière kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, voor verscheidene toepassingen. Binnen kunt u bijvoorbeeld de toegang tot een gang verhinderen, een tijdelijke interventie signaleren en afbakenen, een lift in onderhoud ontoegankelijk maken … Buiten gebruikt u dit hek om een werfzone afzetten, een gat in de weg te herstellen, (kleine) kraanwerken veilig te laten verlopen etc.
 • Het hek is geschikt voor al deze situaties dankzij het moduleerbare systeem waardoor u zelf kiest hoe lang de barrière moet zijn en ook hoe u ze plaatst: in de lengte om een toegang te ontzeggen, rond een obstakel om te waarschuwen, in hoek om een risico te voorkomen, of een combinatie … Alles is mogelijk!
 • Zijn deze hekken wel stevig genoeg, zijn ze bijvoorbeeld bestand tegen wind?

  Jazeker, u kunt dit product perfect buiten, als bouwhek of nadarhek, gebruiken. Het centrale element heeft een A-vorm die voor een goede stabiliteit zorgt. Ook de extra elementen staan solide dankzij de de oriënteerbare, brede antislippoten. Daarnaast helpt zijn totale gewicht van 18 kg om het geheel vast aan de grond te houden. En de gatenstructuur van de elementen zorgt ervoor dat de barrière geen wind vangt. Ook andere weersomstandigheden, zoals regen, hebben geen effect op het hek. U kunt er dus zeker van zijn dat uw hek stevig zal blijven staan, zelfs buiten.
 • Hoe installeer ik deze veiligheidsbarrière?

  Het hek kan heel snel en gemakkelijk geplaatst worden:
 • - verwijder de clip die het centrale element samenhoudt zodat het open komt te staan in zijn A-vorm;
 • - neem het handvat vast en haal de afzonderlijke elementen per paar uit de houder;
 • - bevestig de onderdelen aan het centrale element om een geheel te vormen;
 • - plaats de barrière waar u wilt en in de vorm die u wilt;
 • - draai de poten in de gewenste positie voor de beste stabiliteit.
 • Welke lengte kan ik afzetten met mijn EasyProtect-barrière?

  De barrière die u in kit koopt is in zijn geheel 5,84 meter lang en 1 meter hoog (1,1 m voor het centrale element). Dat is een goede lengte om de afbakening te maken die u beoogt. Wenst u meer lengte, dan kunt meerdere hekken naast elkaar plaatsen. Of voeg Uitbreidingselementen voor het EasyProtect-afzethek toe aan de bestaande barrière om ze langer te maken. Deze kunnen per 4 (2x2) ook apart gebruikt worden. Weet wel dat er maar plaats is voor 8 (4x2) in het centrale element.
 • Is het afzethek gemakkelijk in opslag?

  De barrière bestaat uit 5 afzonderlijke elementen: het centrale element en 2 elementen aan elke kant. Die 4 elementen, die uit 2 panelen bestaan, kunt u loskoppelen van het centrale element. Dankzij de dubbelzijdige scharnieren vouwt u het paar dicht en dan kunt u het geheel in het centrale element steken, daar zijn gleuven voor voorzien. Elk element weegt 3,3 kg, waardoor dit alles kan door 1 persoon gebeuren. Eenmaal opgeborgen is de barrière dus heel compact en kunt u hem gelijk waar opbergen. Bovendien bevat het centrale elementen 4 geïntegreerde wieltjes, die geen sporen nalaten. Zo verplaatst u het geheel snel en gemakkelijk tot waar u het wilt opslaan.
 • Kan ik zelf mijn signalering kiezen?

  Elk element bevat langs beide zijden een houder waarin een A4-bord past. Om het u gemakkelijk te maken zijn er 5 kits verkrijgbaar waarbij de borden inbegrepen zitten, kies tussen: verboden toegang, gladde vloer, gevaarlijke elektrische spanning, algemeen gevaar of werken bezig. Elke kit bevat 9 van deze borden. Kiest u de barrière zonder bord, dan krijgt u er gratis 1 bord ‘verboden toegang’ bij. Komt geen enkele van deze borden overeen met de boodschap die u wilt communiceren, kies dan een van onze vele andere A4-borden. Vindt u ook daar uw gading niet, dan kunnen we nog altijd een bord personaliseren voor u.
 • Wordt het afzethek geleverd met de retroreflecterende stroken?

  Ja, u kunt uw barrière in kit kopen met 18 retroreflecterende stroken (voor- en achterkant). Wilt u er alsnog toevoegen, weet dan dat ze ook apart verkocht worden: Retroreflecterende stroken voor het EasyProtect-afzethek .
Kleur Geel, Rood.
Reflectie Ja, Neen.
Versie Met 9 A4-borden "Ademhalingsbescherming verplicht", Met 9 A4-borden "Algemeen gevaar", Met 9 A4-borden "Gevaarlijke elektrische spanning", Met 9 A4-borden "Gladde vloer", Met 9 A4-borden "Social distancing", Met 9 A4-borden "Verboden toegang", Met 9 A4-borden "Werken bezig", Zonder borden.

Specificaties

Documentatie

Tips & Tricks

Praktische gidsen & gebruiksaanwijzingen

De expert zegt

Een polyvalent en draagbaar afzethek van 5,8 m

Klanten die geregeld afbakeningssystemen gebruiken zijn vaak minder tevreden over hoe moeilijk het is en hoeveel tijd het vraagt om de barrière te installeren en te transporteren. Het EasyProtect-afzethek van Seton werd ontworpen om de ingebruikname ervan zo gemakkelijk mogelijk te maken; in enkele seconden creëert u een afbakening van 5,8 meter. Alle losse onderdelen kunnen opgeborgen worden in het centrale element, dat een A-vorm heeft voor meer stabiliteit, en geïntegreerde wieltjes om het geheel gemakkelijk te verplaatsen. Bovendien is er op elk element een zone voorzien om signalering toe te voegen. Zo kunt u het hek in gelijk welke omgeving gebruiken. Kortom, een onmisbaar product voor de veiligheid van uw werknemers en bezoekers!

Alex Hinton - Productexpert

De klanten zeggen

Voor het product gelanceerd werd, hebben we enkele klanten uit verschillende sectoren de kans gegeven om het afzethek te testen. Dit waren hun reacties:

De beste eigenschappen zijn: opslag, draagbaarheid en gebruiksgemak.

Slim ontwerp, geschikt voor verschillende doeleinden.

Handig dat het geheel bestaat uit losse onderdelen, zorgt voor een meer flexibel gebruik.

Goed idee om gepersonaliseerde signalering mogelijk te maken.

Referenties (32)

Bekijk meer

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering