x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Handbrandmelder met flexibel, herbruikbaar plaatje

Klassieke brandmelder, geschikt voor elke omgeving.
  • Dit inschakelmechanisme geeft het evacuatiesignaal bij activering.
  • De alarmknop moet verbonden zijn aan een alarmcentrale, om de geluidsalarmen in werking te stellen die het evacuatiesignaal geven.
  • Is snel te installeren en wordt geleverd met een testsleutel om de goede werking van het inschakelmechanisme te controleren.
Bekijk de volledige productomschrijving

Handbrandmelder met flexibel, herbruikbaar plaatje

Absorptiekit: absorptiekorrels + handschep + opslagbak
€ 49,40 Incl. BTW: € 59,77

Ref.

DMAN3
Verpakking : Per stuk
Offerte aanvragen

Omschrijving

Handbrandmelder met flexibel, herbruikbaar plaatje

  • Deze klassieke brandmelder is perfect voor kleine gebouwen, waar 1 brandmelder volstaat om iedereen op de hoogte te brengen bij brand.
  • Combineer met ons Brandalarm type 4 met handbrandmelder, koppelbaar met andere alarmen : wanneer 1 brandmelder geactiveerd wordt, worden ook de andere automatisch geactiveerd op het netwerk.
  • Duw op het flexibel membraan om het alarm te activeren; vervang na gebruik (ref. WF08).
  • Heractivering met een resetsleutel (ref. CLERE).
  • Ontdek ook onze Toebehoren voor klasse 4 alarmen wanneer u een handbrandmelder plaatst daar waar veel personen passeren.
  • Signaleer eveneens de aanwezigheid van een brandmelder met behulp van ons gamma Borden voor brandmelders en brandalarmen .

Specificaties

Afm.
H 93 x B 89 x Dikte 60 mm
Inspectie vereist
Ja
Toepassingsgebied
Binnen
Verpakking
Per stuk

Documentatie

Informatie De werkgever moet waarschuwings- en alarmmiddelen aanbrengen als hij ten minste 50 werknemers tewerkstelt in eenzelfde gebouw (Arbowet).

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering