x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)
Magazijnrekken en opbergsystemen |

Industriële stellingen / handling

Seton biedt u een gamma met professionele stellingen voor een polyvalente en veilige opslag aan.


Onze oplossingen voor opslag en stockeren zijn conform de geldende industriële normen. Deze stalen magazijnrekken met epoxy-afwerking bieden een uitzonderlijke stevigheid en weerstand : een hoogwaardige kwaliteit voor landurig gebruik zonder zorgenOp deze pagina vindt u een overzicht van al onze opbergsystemen zodat u steeds de juiste oplossing kunt kiezen :

Magazijnrekken aangepast aan de grootte en het gewicht van de last:

  • Lichte last (max. 100 tot 250 kg per legplank)
  • Halfzware last
  • Zware last (max. 500 kg per legplank)

Opgelet: voor een verhoogde veiligheid moeten de zwaarste ladingen onderaan uw stelling opgeslagen worden.

Bovendien zijn onze magzijnrekken beschikbaar met legplanken met dragende buisstructuur (voor de opslag van verpakte producten, kartonnen dozen, archieven, enz.), of met volle legplanken (voor de opslag van kleine niet-verpakte onderdelen, of grote hoeveelheden).

 

Magazijnrekken aangepast aan uw omgeving:

Rayonnage industriel
  Industriële rekken zijn uitstekend geschikt voor een winkel of een magazijn.
Rayonnage galvanisé   Gegalvaniseerde rekken zijn aangepast voor opslag in vochtige milieus, of voor vettige of oliehoudende producten.
Rayonnage derétention   Rekken met opvangbakken zijn aangepast voor de opslag van gevaarlijke producten, om het risico op milieuverontreiniging te verkleinen.
Rayonnages spéciaux   Speciale rekken voor lange lasten voor lange ladingen of cantilever-stellingen, laten de opslag toe van buizen, latten en andere lange onderdelen, zowel horizontaal als verticaal.

 

Moduleerbare en aanpasbare magazijnrekken:

Uw behoefte aan opslagcapaciteit kan wijzigen in de loop der jaren. Onze opbergsystemen evolueren mee ! Onze stellingen worden geleverd in kits, u vindt alle benodigde onderdelen in één enkele referentie. Bovendien zijn deze onderdelen eenvoudig te monterenNadat u een keuze heeft gemaakt uit het ruime aanbod basiselementen (verkrijgbaar in meerdere dieptes en lengtes), kunt u er één of meerdere aanbouwelementen aan vasthaken om uw opslagzone te optimaliseren, of u kunt extra legplanken toevoegen.

 

Om uw stellingen af te werken en uw opslagzone te beveiligen, stellen we u ook het volgende voor:

Grilles anti-chute   Beveiligende gaaswanden die op de stellingen geplaatst worden en het personeel beschermen tegen vallende voorwerpen.
Protection en acier pour poteau   Stalen profielen voor palen om uw stelling te beschermen tegen mogelijke botsingen met de machines voor de handling.
Roosterdeuren   Deuren met traliewerk en opbergboxen met traliewerk om een beveiligde opslagzone met beperkte toegang te creëren.

 

Onze producten:

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten