Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Markering voor rekken & bakken

In dit assortiment vindt u alles wat u nodig hebt om heldere locatiecodes te creëren. Daarmee helpt u uw werknemers snel en doelgericht te navigeren in uw magazijn(en). Dat zorgt op zijn beurt dan weer voor tijdswinst en minder fouten. Ontdek snel wat ons gamma voor u kan betekenen!

61 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ


Wat is het nut van markering voor rekken en bakken?

Door markeringen op rekken en bakken aan te brengen, verhoogt u de snelheid en het gemak waarmee locaties herkend kunnen worden. Dat zorgt er onder meer voor dat uw werknemers sneller en doelgerichter doorheen uw magazijnen en terreinen kunnen navigeren, wat dus tijdswinst betekent! Daarnaast zullen er ook minder fouten gemaakt worden tijdens het verzamelen van orders, aangezien er minder misverstanden kunnen bestaan over welk product zich op welke plaats bevindt.

Hoe gebruikt u deze letters en cijfers?

U kunt de letters en cijfers aanbrengen op verschillende niveaus, gaande van Opslagbakken en legplanken tot Magazijnrekken en gangen en zelfs gebouwen. Zo creëert u unieke locatiecodes die door iedereen begrepen kunnen worden. Bij dat proces is het verstandig om aan chunking te doen. Het menselijke geheugen neemt de aangeboden informatie namelijk sneller op naarmate de gegevens logisch en in stukken (chunks) gestructureerd zijn. Bijvoorbeeld:

AA (0)01 (0)3 B
AA: gebouw en gang
(0)01: sectienummer
(0)3: hoogte
B: onderverdeling (zoals legplanken of bakken)

Keuzehulp


Afhankelijk van waar u de stickers aanbrengt, zullen die een bepaalde grootte moeten hebben. Om u daarbij te helpen hebben we een speciale filter gecreëerd: de filter 'Versie' laat u, in oplopende volgorde, kiezen tussen 3 opties: Voor kleine markeringen, Voor grote markeringen en Voor magazijngangen, gebouwen, containers.
Daarnaast kunt u onder andere ook de kleur en de manier van bevestiging (zelfklevend, magnetisch ...) kiezen.

Vergeet als laatste niet om de juiste houders te kiezen: locatieborden voor grotere markeringen en etikethouders voor kleine markeringen.

Deze cijfers en letters kunnen ook handig zijn om uw schaduwborden en andere LEAN Opbergsystemen gereedschap in te delen en te organiseren.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten