x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Kit Skipper™ XS: bakens + houders met snoer + houders met zuignap

Al uw Skipper™ XS accessoirs in één opbergtas !
 • Bevat praktische beschermhoes met handvat om gemakkelijk op te bergen en te vervoeren.
 • Dankzij deze kits kunt u een zone afbakenen zonder gebruik te moeten maken van de Skipper™ palen.
 • Baken een zone af met behulp van een muur, een boom, een voertuig, een glazen oppervlak, enz.
Bekijk de volledige productomschrijving

Kit Skipper™ XS: bakens + houders met snoer + houders met zuignap Nieuw

ANSI Z535-stickers - Risico om vast te raken - Handen op afstand houden
€ 186,20 Incl. BTW: € 225,30

Ref.

Verpakking : Per kit
Prijs Excl. BTW Totaalbedrag

Omschrijving

Kit Skipper™ XS: bakens + houders met snoer + houders met zuignap

 • Seton heeft voor u 2 kleine en voordelige kits samengesteld, met de onmisbare Skipper™ producten voor een eenvoudige en snelle afbakening van een bepaalde zone. Het grootste voordeel van deze Skipper™ kits is dat u steeds het nodige materiaal bij de hand heeft voor het afbakenen van een zone, zelfs wanneer deze situatie zich onverwachts voordoet.
 • Zo kunnen deze kits handig zijn voor bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeurs die materiaal moet in- of uitladen voor een werf, voor een chauffeur van een schoolbus die leerlingen laat in- of uitstappen, enz. In beide gevallen kunnen deze chaufferus dit materiaal gebruiken om een tijdelijke, veilige zone te creëren.
 • Bovendien zijn de afbakeningsmogelijkheden eindeloos: baken een zone af met behulp van een Skipper™ muurhouder of een houder met zuignap, of combineer deze verschillende accessoires. Zo creërt u een beveiligde zone tussen een voertuig en een deur, tussen een voertuig en een boom, tussen 2 voertuigen, enz.
 • Kies de kit met 2 bakens voor een afbakening van 18 m lang (2 x 9 m), of opteer voor de kit met één enkele baken, met een uittrekbaar lint van 9 m.
 • Naast de accessoires die u in deze kits terugvindt, kunt u op onze site ook andere Skipper™ producten ontdekken, zoals onze Afvalzakhouder Skipper™ met gekleurd deksel of onze PBM dispenser Skipper™ met gekleurd deksel . Al deze producten zijn compatibel met elkaar.
 • De Skipper™ producten kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Indien u andere uitrustingen zoekt voor in uw magazijn, neem dan zeker een kijkje in ons uitgebreide gamma met producten voor Magazijn en Voorraadbeheer .
Beschrijving Kit met 1 baken, Kit met 2 bakens.

Specificaties

Documentatie

Leveringsinformatie

Leveringskosten

 • € 9,90
 • GRATIS* vanaf € 99,00 excl. BTW of bij betaling met creditcard zonder minimumbedrag.

De leveringskosten hierboven vermeld gelden enkel voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten