Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)
Keuringsstickers - Seton Finder |

De verschillende werkomgevingen en omstandigheden beïnvloeden het materiaal van de keuringssticker. Om de geschikte keuringssticker te vinden, selectioneer eerst uw type werkomgeving en kies vervolgens de markering.

Start uw selectie

Voor welke werkomgeving?

VOCHTIGE OMSTANDIGHEDEN

Onze stickers van geplastificeerd weefsel zijn speciaal ontworpen voor vochtige omgevingen. Ze zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Dankzij de speciale kleefstof kunt u ze verplaatsen en zelfs makkelijk verwijderen.

Keuringsstickers voor vochtige omstandigheden

VEELEISENDE OMGEVINGEN

Ontdek de keuringsetiketten van gelamineerd polyester; ze zijn geschikt voor veeleisende omgevingen dankzij hun lamineerfilm die de markering beschermt. Deze stickers zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Keuringsstickers voor veeleisende omgevingen

VOOR ALLE OPPERVLAKKEN

Deze ultradunne rub-onstickers kleven op bijna alle oppervlakken en zijn uiterst bestendig. Aanbevolen voor ruwe en oneffen oppervlakken.

Keuringsstickers voor alle oppervlakken

ANTI FRAUDE

Om diefstal en fraude te voorkomen bieden wij u stickers aan van polyolefine die niet in één beweging verwijderd kunnen worden. Ze scheuren in kleine deeltjes of laten de boodschap VOID achter wanneer men tracht ze te verwijderen.

Keuringsstickers anti fraude

MAGAZIJN

Ontdek ons brede gamma vinyl stickers; ze hechten op ruwe oppervlakken en zijn bestand tegen licht agressieve omstandigheden. Ideaal voor gebruik in magazijnen en opslagplaatsen.

Keuringsstickers voor magazijn

DROGE OMGEVINGEN

Voor droge omgevingen zonder speciale omstandigheden, bieden wij u een voordelig gamma keuringsstickers aan van papier.

Keuringsstickers voor droge omgevingen

AGRESSIEVE OMGEVINGEN

Keuringsstickers van acrylaat en van plastic zijn handig voor agressieve omgevingen. Ze kleven perfect op oppervlakken waar solventen, basen en zuren aanwezig zijn.

Pastilles calendrier pour milieux secs

VOEDINGSINDUSTRIE

Ontdek onze keuringsstickers van polyethyleen, die u perfect kunt gebruiken in de aanwezigheid van voedingsmiddelen. Handig voor een snelle en gemakkelijke vervanging van voedsel. U kunt ze meteen kleven op droge en niet vettige voeding.

Keuringssticker voor de voedingsindustrie

Heeft u reeds gedacht aan de nodige accessoires voor deze keuringsstickers?

Niet gevonden wat u zocht?
Creëer dan een keuringssticker op maat!

Als u in ons standaard gamma niet de geschikte keuringssticker vond, dan kunt u deze hier eenvoudig personaliseren. U kiest zelf het gewenste ontwerp, de tekst, de kleur en het materiaal.
Hieronder vindt u een selectie van onze meestverkochte gepersonaliseerde keuringsstickers, die u meteen kunt bestellen of zelf nog kunt aanpassen.