Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Toebehoren voor vitrines

Om uw Binnenvitrines en Buitenvitrines zo goed mogelijk te installeren, stelt Seton u een volledig gamma met bevestigingspalen voor, die u toelaten meerdere vitrines naast elkaar te plaatsen. Ontdek ook onze verlichtingskits, voor een optimale leesbaarheid van uw mededelingen.

2 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

De plaatsing van uw vitrinekasten hangt af van de plaatsen waar uw werknemers of bezoekers langskomen. De vitrines kunnen zowel tegen de muur als op palen bevestigd worden.

Het is van belang de juiste bevestiging voor uw vitrine te kiezen, aangezien een geplaatste vitrine niet gauw opnieuw zal worden verplaatst. Met de bevestigingspalen is het mogelijk om uw buitenvitrine ook dáár te plaatsen waar geen muurbevestiging mogelijk is. Met behulp van onze bevestigingskits voor palen kunt u uw vitrine installeren op de desgewenste plek. U kunt ook meerdere vitrines combineren, en een paal gebruiken als tussensteun.

Denk er aan om verlichting toe te voegen aan uw vitrinekasten, om al uw mededelingen zichtbaar en leesbaar te presenteren. Bovendien trekken uw vitrines zo de aandacht, en zal men sneller en regelmatiger de mededelingen gaan lezen.