Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Papierversnipperaars en postbehandeling

Hou de interne administratie en post van uw bedrijf op orde dankzij het Seton-gamma van documenthouders, brievenbakken en papierversnipperaars. Voor een makkelijk, overzichtelijk en doeltreffend beheer van al uw documenten!

11 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

In dit technologische tijdperk wordt er steeds vaker op een elektronische manier gewerkt en gecommuniceerd. Het is praktisch, snel en ecologisch. Ook bedrijven proberen papierverspilling tegen te gaan, maar vooral in een professionele context blijft het gebruik van papieren documenten voor de uitwisseling van informatie vaak onmisbaar.

Seton help u uw papieren administratie op orde te houden aan de hand van verschillende producten:

- documenthouders en brievenbakken: ideaal voor het sorteren, groeperen, presenteren en/of uitwisselen van allerlei documenten en/of brochures. Kan ook gebruikt worden voor het LEAN - Visual Management in uw bedrijf.
- papierversnipperaars: laat nutteloze en/of vertrouwelijke informatie niet rondslingeren!

Daarnaast bieden wij u ook handige accessoires aan voor een optimaal papierbeheer.

Ontdek onze Vitrinekasten voor binnen en buiten om uw bedrijfsdocumenten, -posters en -mededelingen in op te hangen en te beschermen. Onze Opbergen van registers zijn dan weer perfect geschikt voor het opbergen van veiligheidsregisters, bezoekersregisters, ...

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten