Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Elektronische signalering

Een elektronische signalering zoals een lichtkrant verzekert een maximale zichtbaarheid van uw informatieve en/of reclameboodschappen. Een dynamisch communicatiemiddel!

10 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Communiceer op een dynamische manier met Seton! Elektronische signalering, zoals een lichtkrant, is uitermate geschikt voor het weergeven van snel wisselende informatie of kan gebruikt worden als promotiekanaal. Zo kunt u in magazijnen uw werknemers op de hoogte houden van de voorraad of in wacht- of onthaalruimtes reclameboodschappen laten zien.

Een lichtkrant is in het algemeen goed zichtbaar en leesbaar, alsook multifunctioneel omdat het vaak een interne klok bevat. Dankzij de verschillende weergavewijzen is het geschikt voor uiteenlopende toepassingen en beantwoordt het aan de behoeften van elke gebruiker.

Bovendien is elektronische signalering ook gebruiks-en milieuvriendelijk: geen geknoei om de boodschap te veranderen, en geen papierverspilling meer!

Voor het weergeven van uw papieren bedrijfsinformatie, brochures of posters, kunt u een kijkje nemen in onze assortimenten rond Display en Bescherming van documenten , Displays voor promotiemateriaal en Vitrinekasten voor binnen en buiten .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten