x

Uw browser is verouderd en onveilig! Gelieve uw browser te updaten om te profiteren van nieuwe functies, korte laadtijden en meer veiligheid.
Update nu in minder dan 5 minuten!

Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Etiketten met barcode en sterke kleeflaag

Creëer in enkele kliks uw eigen etiketten met barcode: kies het model, de afmetingen alsook de tekst, voor een product volledig op maat.
 • Gebruik onze personalisatietool hieronder om uw etiketten met barcode te ontwerpen en direct te visualiseren.

  • Stap 1 : Bepaal welk model u wenst (enkel tekst, tekst met nummering of tekst met barcode én nummering).
  • Stap 2 : Kies de afmetingen.
  • Stap 3 : Vermeld uw tekst alsook het gewenste tekstkleur.
  • Stap 4 : Geef uw nummering en/of barcode weer.

  Vermeld de gewenste hoeveelheid, en bestel vervolgens uw etiketten online. 

Bekijk de volledige productomschrijving

Etiketten met barcode en sterke kleeflaag Personaliseerbaar

Omschrijving
 • Wat is een barcode en wat is het nut ervan?

  Een barcode of streepjescode is een symbool dat bestaat uit strepen en spaties. Deze code stelt een opeenvolging van cijfers voor, die enkel gelezen kunnen worden door een elektronische lezer: de barcodescanner. 

  Barcodes worden vooral gebruikt voor economische activiteiten waarbij men producten wil identificeren, en waar men het goederenverkeer wenst te beheren. Zo worden barcodes gebruikt door grote winkels om de inventaris te vereenvoudigen, in postbedrijven om pakketjes te volgen, in luchthavens om bagage te traceren, in apotheken om medicamenten terug te vinden, enz. 

   

  Code 39 en Code 128

  De code 39 kan een wisselende lengte hebben. Deze code wordt vooral gebruikt in de farmaceutische wereld. Deze code is ook gekend als de code 3 uit 9.  Met deze code kan men 43 karakters coderen (26 hoofdletters, 10 cijfers en 7 speciale tekens). Een code 39 begint en eindigt altijd met het teken "*". Code 39 heeft echter wel een zwakke densiteit, wat een minpunt kan zijn in vergelijking met de andere codes.

  Code 39

  De code 128 is een barcode die men dikwijls terugvindt in een industriële omgeving. Met deze code kunt u 128 karakters van de ASCII-tekenset (American Standard Code for Information Interchange) coderen. De lengte van deze barcode kan ook variëren, maar in tegenstelling tot bovenstaande code heeft een code 128 een sterkere densiteit en is daarom meer betrouwbaar.

  Code 128

   

  FAQ - online personalisatietool

  Stelt u zich vragen bij het gebruik van de online personalisatietool Creator? Klik verder voor een overzicht van alle veelgestelde vragen.

  Raadpleeg de FAQ pagina »

Leveringsinformatie

Gratis* leveringskosten

De leveringskosten zijn altijd GRATIS*, zonder minimumbedrag, voor online bestellingen op seton-signalering.nl. Contacteer onze klantendienst voor de tarieven bij offline bestellingen.

*Enkel geldig voor leveringen in Nederland, uitgezonderd volumineuze producten, producten uit het wintergamma, seizoensgebonden promoties en specifieke leveringskosten.

> Meer informatie over de levering

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten