Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Navullingen voor verbanddoos

Het is van uiterst belang om snel te reageren bij een ongeval. Daarom stelt Seton u een gamma voor dat bestaat uit alle soorten navullingen voor uw EHBO-koffer. Ze zijn niet alleen voordelig, ze vermijden eveneens dat u voortdurend de inhoud van uw verbanddoos moet aanvullen.

10 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een EHBO-koffer is belangrijk om snel te kunnen handelen wanneer een werkongeval zich voordoet. Nog belangrijker is dat u niet alleen over de juiste maar ook over voldoende hulpmiddelen beschikt. Daarom is het handig om uw verbanddoos te voorzien van navullingen. Zo hoeft u niet na elke interventie uw koffer bij te vullen.

In dit gamma vindt u navullingen van alle hulpmiddelen die u kunt nodig hebben bij de behandeling van een wonde. U vindt er pleisters, verbanden, steriele gaaskompressen, een schaar, een pincet, ontsmettingsmiddel enz.
Andere navullingen zijn specifiek bedoeld voor de behandeling van brandwonden of van oogletsels.
Indien u uw verbanddoos zo volledig mogelijk wilt uitrusten, kunt u zelfs een hechtset voor éénmalig gebruik voorzien.

Denk er ook aan om de aanwezigheid van een verbanddoos duidelijk te signaleren. Zo kan de interventie snel en gemakkelijk verlopen, zonder tijd te verliezen in het zoeken naar EHBO-materiaal. Maak gebruik van onze Borden en pictogrammen Eerste hulp .

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Zorg er dus voor dat uw werknemers uitgerust zijn met de nodige beschermingen. Bekijk hiervoor ons uitgebreid gamma Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM .