Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Verbodsborden parking, verkeer en voertuigen

Advies nodig? Advies nodig? Hoe verkeer en parking verbieden? Stopborden en parkeerverbodsborden zijn onmisbaar op elk bedrijfsterrein en in elk magazijn. Ze regelen het verkeer van alle gemotoriseerde voertuigen of dienstvoertuigen.

33 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Stopborden en parkeerverbodsborden leiden het bedrijfsverkeer in goede banen


Stopborden duiden aan welk voertuig moet stoppen en welk voorrang krijgt. Parkeerverbodsborden maken kenbaar dat het verboden is te parkeren in een bepaalde gevaarlijke zone. Zo worden de verkeersstromen beter gestroomlijnd en blijven alle passages en doorgangen veilig. Door deze stopborden en parkeerverbodsborden veelvuldig en duidelijk aan te brengen, kunt u het risico op ongevallen of botsingen inperken. Opgelet: de gebruikte verbodspictogrammen zijn in veel gevallen gelijklopend met die van onze wegcode. Dat betekent niet dat u ze op de openbare weg kunt aanbrengen. Daarvoor zijn speciale, gehomologeerde borden verplicht.
Seton heeft alle courante verbodsborden en -pictogrammen in het aanbod. U kunt ook altijd zelf een gepersonaliseerd verbodsbord aanmaken door een pictogram te combineren met eender welke tekst. Met ons bestaande aanbod of gepersonaliseerd verbodsbord kunt u in uw bedrijf:
  • de verkeersregels en circulatie duidelijk maken;

  • de toegang vrijhouden, bijvoorbeeld voor de hulpdiensten;

  • de verkeersstromen beheren in uw magazijn, parkeerterrein of ondergrondse parking.

Verbodsborden en -stickers "verboden te parkeren"

Het verbodsteken verboden te parkeren kennen we uit de gebruikelijke wegcode. Iedereen herkent het meteen en de betekenis is in een oogopslag duidelijk. De melding "verboden te parkeren" is verkrijgbaar in een versie op een bord of op stickers.

Verbodsborden en -stickers "verboden toegang"

Het verbodsteken verboden toegang is een universeel teken dat iedereen meteen begrijpt. Het rood-witte teken met de witte strip is ook bekend in onze wegcode. Zowel de versie met de boodschap op een hard bord als de stickers laten niets aan de verbeelding over: hier geldt verboden toegang.

Aluminium verbodsbord "verboden fietsen te plaatsen"

Om te vermijden dat fietsen een bepaalde doorgang belemmeren of onmogelijk maken, kan het raadzaam zijn om een bord verboden fietsen te plaatsen aan te brengen. Deze borden zijn verkrijgbaar in aluminium, zowel in platte vorm als met een rand.

Verbodsbord "heftrucks verboden"

Elk bedrijf met magazijn heeft wel een of meerdere heftrucks in gebruik. In bepaalde ruimtes of delen van het bedrijf kan het minder veilig zijn als een heftruck er passeert of actief is. Dat kan dan duidelijk worden gesignaliseerd met een verbodsbord "heftrucks verboden". Een combinatie van een pictogram en tekst brengt deze boodschap overduidelijk over.

Stopborden als bord of sticker

Met een stopbord geeft u eender waar op uw werkvloer of bedrijfsterrein aan wanneer een voertuig moet stoppen en voorrang geven aan een ander kruisend voertuig. De stopborden kent iedereen uit de gebruikelijke verkeerscode en zijn dan ook overduidelijk. U kunt ze bij Seton bestellen als bord of sticker, om op te hangen of als vloermarkering. Ze zijn altijd bestand tegen slijtage, uv-stralen en solventen. Ons aanbod:

Neem telefonisch contact op van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.