Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Pictogrammen voor recycling

Als bedrijf is het tegenwoordig erg belangrijk om uw ecolologsiche verantwoordelijkheid op te nemen. Pas daarom uw beleid aan, en vraag ook aan uw werknemers om door middel van kleine aanpassingen in hun dagelijkse handelingen mee te werken aan een ecologischere samenleving. Deze aanpassingen kunnen heel klein zijn, zo kunt u uw werknemers bijvoorbeeld aansporen om hun afval te sorteren. Gebruik hiervoor de pictogrammen voor selectieve inzameling en recycling die u terugvindt in dit gamma.

51 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

In een tijd waarin ethische en morele verantwoording erg belangrijk zijn, wil een bedrijfsleider met zijn bedrijf meer voordelen dan nadelen bieden voor de samenleving. Omdat ecologie één van de belangrijkste actuele bezorgdheden van de burger is, zal een bedrijf moeten investeren in haar ecologisch imago.

Seton heeft verschillende producten geselecteerd die u kunnen helpen bij het opzetten van diverse ecologisch verantwoorde initiatieven. Zo vindt u hier een gamma aan pictogrammen met verschillende recycle logo's die u helpen bij het scheiden van uw afval.

Door het plaatsen van dergelijke pictogrammen helpt u uw werknemers en bezoekers om hun afval in de juiste afvalbak te smijten. Bovendien helpt deze signalering ook om diezelfde personen bewust te maken van de ecologische maatregelen binnen uw bedrijf, en betrekt u hen bij het recycling-proces.

De pictogrammen in dit gamma zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen, en worden al dan niet vergezeld van een tekst, wat het recycle proces nog eenvoudiger maakt.

Graag laten wij u ook onze Containers ontdekken ter aanvulling van uw pictogrammen voor recycling.